خبرنگاران با قلم خود حماسه خون و ایثار مردان ایران را به ثبت رساندند
به گزارش تا شهدا؛ فرماندار اهر به اتفاق روسای ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان و جمعی از اصحاب رسانه اهر از مادر خبرنگار شهید «ابراهیم عمله زاده» دیدار و تجلیل کرد.
این مراسم به مناسبت روز خبرنگار و با ادای احترام اصحاب رسانه اهر به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس و گلباران مزار مطهر شهید «ابراهیم عمله زاده» در فضایی معنوی برگزار شد.
عابدی فرماندار اهر در سخنانی با بیان اینکه ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال ارزش های اصیل انقلاب اسلامی به نسل جدید از وظایف اصلی خبرنگاران است گفت: خبرنگاران در طول هشت سال دفاع مقدس با سلاح قلم و دوربین خود رشادت های رزمندگان اسلام و حماسه آفرینی آنان را ثبت و ماندگار کردند.
عابدی افزود: روز خبرنگار بهانه ای است برای تجلیل و تقدیر از خبرنگارانی که رسالت آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم را بر عهده دارند.
فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: خبرنگاران در طول هشت سال دفاع مقدس با قلم خود حماسه خون، جهاد و ایثار مردان ایران اسلامی را در تاریخ به ثبت رساندند و اکنون این رسالت خطیر بر عهده اصحاب رسانه است تا با زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دین خود را به تمامی شهدای والامقام و علی الخصوص شهدای اصحاب رسانه ادا کند.
وی مادران شهدا را مادران معنوی تمام افراد جامعه معرفی کرده و از ایثار این انسان های ولایتمدار در تقدیم فرزندانشان برای پاینده نگه داشتن جهموری اسلامی ایران تقدیر و تشکر کرد.
گفتی است شهید والامقام «ابراهیم عمله زاده» در سال 1345 متولد و در پنجم بهمن ماه سال 1365در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد.
ثبت دیدگاه