عطرافشانی مزار شهدای زاهدان به مناسبت هفته دولت

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان گفت: هفته دولت، هفته اقتدار و پیروزی دولتی است که حمایت و پشتیبانی میلیون ها تن از ملت را با خود همراه دارد.

به گزارش تا شهدا؛ به مناسبت هفته دولت مراسم عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدای شهرستان زاهدان با حضور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرماندار شهرستان زاهدان، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری و مسئولان ادارات برگزار شد.


مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران دراین مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت گفت: هفته دولت، هفته اقتدار و پیروزی دولتی است که حمایت و پشتیبانی میلیون ها تن از ملت را با خود همراه دارد .


هفته دولت، هفته سپاس و قدردانی از دولتی است که هدفش اجرای حدود الهی و احکام آسمانی اسلام و ایجاد جامعه ای سرشار از عدالت، نظم و امنیت است.


وی افزود: علت نامگذاری چنین هفته ای این است که دولت شهید رجایی،نخستین دولت مکتبی بود که در آن دوره بحرانی حداکثر تلاش و کوشش خود را برای خدمت به اهداف مقدس انقلاب اسلامی، صادقانه اعمال کرد تا آن جا که جان خویش را بر سر آن نهاد.


پالاش و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران بعد از مراسم غبارروبی و عطرافشانی به همراه تعدادی از مسئولان از خانواده های شهدا و ایثارگران دیدار کردند و از آنان تجلیل بعمل آمد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.