حمایت از استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان از دغدغههای رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است
عادل مهری، در رابطه با برگزاری دومین جشنواره شهید پیشرفت گفت: دومین دوره جشنواره و جایزه ملی شهید پیشرفت در حالی برگزار میشود که ما آن را به واسطه فعالیتهای موشکی سال جاری کشور به عنوان یادواره شهید حسن طهرانی مقدم نامگذاری کردیم.
مهری افزود: در این جشنواره فرایند انتخاب فرهیختگان ایثارگر در حوزههای علمی بود که امسال با توجه به فعالیت مرکز دانشپژوهان در حوزههای استارت آپی و هنری این جشنواره را به صورت کلیتر اجرا کردیم، به این صورت که هم برگزیدههای علمی استانها در مرحله کشوری انتخاب و معرفی شدند و هم افرادی که در حوزه استارت آپی فعالیت داشتند، داوری و در نهایت معرفی شدند.در سالهای گذشته بیش از ۶۰۰ ایثارگر با رتبه و شاخصه هنری در مرکز دانشپژوهان شاهد و ایثارگر عضو شدند. در سال جاری با هدف گردهمایی و معرفی دوباره این عزیزان به آحاد مردم و بنیاد، برنامهریزی شد که در یک گردهمایی منسجم تحت عنوان جشنواره شهید پیشرفت این اقدام صورت گیرد.
وی گفت: در این جشنواره، در حوزه هنرمندان و فرهیختگان هنری و علمی آثار این عزیزان به نمایش گذاشته میشود و کارگاههای علمی و هماندیشیهای مختلفی با مدیران و مسئولان کشوری و حتی داخل بنیاد در نظر گرفته شده است تا از این طریق هم بنیاد از ظرفیت این عزیزان بهرهمند شود و هم اگر درخواست و تقاضایی از مقامات کشوری دارند، بتوانند با تعامل دوسویه موفق به طرح درخواست خود شوند.
مهری تاکید کرد: برنامهریزیهایی برای تداوم این اقدامات وجود دارد، زیرا یکی از دغدغههای ریاست عالی بنیاد این است که با حمایت از فضاهای استارت آپی و شرکتهای دانش بنیان بتوانیم اشتغالزایی مولد برای ایثارگران داشته باشیم و در کنار آن هم با رفع نیاز مردم کشور، محصولات این عزیزان را تجاریسازی کنیم.
وی با بیان اینکه در بستههای حمایتی که تعریف شده است، ارتباط با پارکهای علمی و فناوری، مراکز شتابدهنده، معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاههای معتبر را تدارک دیدیم، افزود: مقرر شده از حاصل این محصول مناسب از سطح شرکتهای دانش بنیان به سطح تجاری برسند و حتی از ظرفیتهای داخلی بنیاد شهید و امور ایثارگران مثل موسسه اقتصادی کوثر و بانک دی و دانشگاه شاهد استفاده شود.
مهری در خصوص تاثیر جامعه ایثارگری برای ارتقا پیشرفتهای علمی کشور گفت: یکی از مهمترین نقشآفرینی ایثارگران در جامعه این است، زمانی که یک موفقیت به دست میآورند اثر و بازخورد آن را در جامعه میبینیم. یکی از برنامههای مهم ما این است که ایثارگران عزیز که هم تخصص داشته و هم دلسوزی و تعهد دارند بتوانند در فضای تصمیمگیری و تصمیم سازی کشور وارد شوند که این اتفاق در دو سال اخیر با حضور دکتر قاضیزاده هاشمی رخ داده و از این عزیزان در اتاقهای فکر در سطح بنیاد و موسسات مختلف بهرهمند میشوند. یکی از مهمترین دغدغههای این عزیزان رفع نیازهای کشور است.
وی در رابطه با داوری جشنواره دوم گفت: با توجه به بررسیها و بازخوردی که از جشنواره اول مطرح شد، در جهت کیفیسازی و تخصصی سازی جشنواره، ۶ محور را معرفی کردیم که شامل؛ مقالات علمی، تألیف کتاب، مدرسان دانشگاه، موثران اجتماعی و کارآفرینان بودند که رقابتی بسیار خوب و پرشور در استانها به وجود آمد و عزیزان ایثارگر ما برای ثبتنام متقاضی بودند. رقابت بسیار سخت بود. در مرحله کشوری با اینکه بسیار سخت بود ولی چند نفر در رتبه برتر معرفی شدند.
مهری در پایان گفت: هیئت داوران در مرحله کشوری سه نفر اول هر محور را مشخص کردند و در بحث استارت آپها هم با حضور داوران بسیار خوب، علمی و تخصصی از دانشگاههای معتبر کشور، محصولات این عزیزان از سطوح یک تا چهار فناوری مورد قضاوت قرار گرفت و سه نفر در هر سطح معرفی شدند که در جشنواره مورد تقدیر ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار خواهند گرفت.
ثبت دیدگاه