https://tashohada.ir/fa/news/88879
شناسه خبر: 88879
۱۳۹۹-۳-۷ ۱۸:۵۴
کتابی با موضوع زندگی شهید عصمت پورانوری، برگزیده جشنواره کتاب ایثار و شهادت شد
کتاب «عصمت»، زمانه و زندگی شهید عصمت پورانوری، بانوی شهید دزفولی به نویسندگی سیده رقیه آذرنگ در جشنواره بین‌المللی کتاب ایثار و شهادت «سرخ نگاران» برگزیده شد.
تا شهدا؛ در این جشنواره، آثار ژانر ایثار و شهادت از سال ۹۵ تا ۹۷ داوری و در مجموع ۴۵ اثر در ۲ بخش «برگزیدگان»، «تقدیر شوندگان» و «نوقلمان» معرفی شدند.
در اختتامیه این مراسم که با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی، معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به صورت مجازی برگزار شد، از سیده رقیه آذرنگ، نویسنده کتاب «عصمت» در بخش «نویسندگان شایسته تقدیر نوقلم» تجلیل شد.
عصمت پورانوری یکی از ۴۱۴ بانوی شهید دزفول است که در آذر سال ۶۰ در سن ۱۹ سالگی به شهادت رسید. این بانوی شهید در سال ۹۸ به عنوان شهید شاخص کشور شناخته شد. کتاب «عصمت» تاکنون چهار نوبت به چاپ رسیده است.