https://tashohada.ir/fa/news/84983

شناسه خبر: 84983
۱۳۹۸-۵-۳۰ ۱۶:۰۳

۵۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در لرستان چاپ می‌شود

معاون هنری سینمایی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت:‏ ‏۵۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در لرستان به چاپ می‌رسد.  

تا شهدا: محسن مرادی در گفت‌وگو با ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: این بنیاد سیاست‌گذار در حوزه فیلم‌سازی و مستندسازی، اجرای تئاتر و ... در حوزه دفاع مقدس است و در هر حوزه‌ای بحث حفظ آثار و ساخت فیلم‌های مرتبط با آن باشد،  بنیاد حضور داشته و بر آن نظارت می‌کند. برای سریال‌سازی در حوزه دفاع مقدس به فیلم‌سازان خط می‌دهیم. در حال حاضر سریال پسران آفتاب در حال ساخت است و پیگیر آن هستیم.

وی ‏ خاطرنشان کرد: برای برگزاری نمایشگاه عکس‌های دفاع مقدس، نمایش خیابانی و چاپ کتاب هر سال های برنامه‌های متفاوتی در استان داریم.

وی یادآور شد: جلوگیری از انحراف واقعیت های ۸ سال دفاع مقدس از اهداف نشر کتاب های حوزه دفاع مقدس است.

مرادی گفت: هفت کمیته زیر نظر شورای هماهنگی حفظ آثار لرستان تشکیل‌شده که استاندار لرستان ریاست این کمیته‌ها را بر عهده دارد، برنامه‌هایی در طول سال توسط این بنیاد برگزار می‌شود.