https://tashohada.ir/fa/news/83405

شناسه خبر: 83405
۱۳۹۸-۴-۱ ۱۹:۳۰

«کمی موجی هستیم» حکایت‌هایی خنده‌دار از دوران دفاع مقدس

کتاب «کمی موجی هستیم» از آثار فاخری است که نگاه کلیشه‌ای به دفاع مقدس ندارد و مخاطب را با جلوه‌های طنز جنگ تحمیلی در میان آتش خمپاره‌ها آشنا می‌کند.  

تا شهدا: کتاب «کمی موجی هستم» حکایت‌های کوتاه و فکاهی از 8 سال دفاع مقدس است که به روایت «یوسف صارمی» و نگارش و تدوین «موسی غیور» در سال 1393 به چاپ رسیده است.

این کتاب شامل خاطرات کوتاه و خنده‌دار از سال‌های حضور رزمنده گرانقدر یوسف صارمی در جبهه‌های جنگ تحمیلی است که نخستین‌بار به وسیله خود وی روی کاغذ آمده است.

کتاب «کمی موجی هستیم» بسیاری از اتفاقاتی را شامل می‌شود که خود از نزدیک مشاهده کرده یا از دوستان رزمنده شنیده و به خاطر سپرده است. این خاطرات علاوه بر جنبه‌های فکاهی به دلیل داشتن نکات تاریخی و همچنین برخورداری از نگاه غیر کلیشه‌ای به هشت سال دفاع مقدس از اهمیت و ارزش ادبی برخوردار است.