https://tashohada.ir/fa/news/73478

شناسه خبر: 73478
۱۳۹۷-۲-۹ ۰۳:۲۸

کنگره ملی تجلیل از شهدای جوان مدافع حرم در قم برگزار می‌شود

معاون اداره‌ کل ورزش و جوانان استان قم گفت: کنگره ملی تجلیل از شهدای جوان مدافع حرم در قم با هدف تبیین جایگاه شهدا و تجلیل از مقام شامخ خانواده‌های آنان در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود.

به گزارش تا شهدا؛ «علی پارسانیا» امروز در کار گروه اجتماعی فرهنگی در جمع دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی استان قم در سالن امام جواد(ع) استانداری قم، اظهار داشت: کنگره ملی تجلیل از شهدای جوان مدافع حرم با هدف تبیین جایگاه شهدا و تجلیل از مقام شامخ خانواده‌های آنان در 15 استان کشور در قم برگزار می‌شود. وی از برنامه‌های مختلف از جمله همین کنگره برای ایام تابستان برای جوانان قمی خبر داد و افزود: بنیاد شهید، سپاه علی ابن ابی طالب(ع)، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، صدا و سیما، بسیج و شهرداری در این امر با سازمان ملی ورزش و جوانان استان قم مشارکت دارند.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌ کل ورزش و جوانان استان قم گفت: : اشعار و آثار هنری برای کنگره ملی تجلیل از شهدای جوان مدافع حرم از سراسر کشور جمع‌آوری می‌شوند و برگزیده‌های آن در جشن پیروزی انقلاب اسلامی در زمستان 97 اعلام خواهند شد.