https://tashohada.ir/fa/news/46143

شناسه خبر: 46143
۱۳۹۵-۶-۲ ۱۷:۴۱

گلباران مزار شهدای رشت همزمان با نخستین روز هفته دولت

<p>همزمان با نخستین روز از هفته دولت مزار شهدای شهرستان&zwnj;های مختلف گیلان با حضور خانواده شهدا، مسئولان و مردم غبارروبی و گلباران شد.</p>

به گزارش تا شهدا؛ نجفی استاندار گیلان صبح امروز در جریان عطر افشانی گلزار شهدای تازه‌آباد این شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت اظهار کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای بررسی عملکرد یک‌ساله مدیران و ارائه آن به مردم است.


محمدعلی نجفی به افتتاح یک‌هزار و 187 پروژه عمرانی و تولیدی همزمان با هفته دولت در گیلان اشاره کرد و افزود: پروژه‌های مذکور با هزینه و سرمایه‌گذاری یک‌هزار و 430 میلیارد تومان افتتاح می‌شود.


وی از رشد 28 درصدی پروژه‌های افتتاحی در هفته دولت امسال در گیلان خبر داد و بیان کرد: در هفته دولت سال گذشته یک‌هزار و 115 میلیارد تومان پروژه در استان به بهره‌برداری رسید.


استاندار گیلان با بیان اینکه دولت با مشکلات اعتباری در سال 94 مواجه بود، تصریح کرد: امسال پروژه‌ها با مشارکت بخش‌های دولتی، خصوصی و نهادهای عمومی استان افتتاح می‌شود.


نجفی بر ضرورت حضور جدی مدیران، رؤسای سازمان‌ها و دانشگاه‌ها در برنامه‌های هفته دولت تأکید کرد و گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و حضور بین اقشار مختلف و بررسی مسائل و مشکلات جامعه طبق سفارش امام (ره) و مقام معظم رهبری از وظایف مدیران است و در هفته دولت باید تقویت شود.


وی با اشاره به اینکه بیان عملکردها منحصر به یک دولت، حزب، جناح و گروه ویژه‌ای نیست، خاطرنشان کرد: بیان عملکردها و تبیین آن برای مردم موجب تقویت نظام و ایجاد امید بین اقشار مختلف می‌شود.


استاندار گیلان عملکرد استان را بسیار مثبت و قابل دفاع خواند و یادآور شد: رسانه‌ها ظرفیت بسیار خوبی برای ارائه عملکرد مدیران دارند و از این ظرفیت باید استفاده کرد.


نجفی با تأکید بر ضرورت تلاش ویژه مدیران در راستای رشد شاخص‌ها و تحولات جدی، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا زمانی که پروژه‌های نیمه‌تمام به اتمام نرسیده از تعریف پروژه جدید خودداری شود.


وی، یکی از افتخارهای مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را عدالت‌محوری عنوان کرد و گفت: مردم خواستار تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام موجود هستند و این امر نیاز به تحرک و اهتمام جدی دارد.