https://tashohada.ir/fa/news/42808

شناسه خبر: 42808
۱۳۹۵-۳-۶ ۱۶:۳۱

تاکید فرماندار زاوه بر ضرورت ساماندهی گلزار شهدای گمنام

<p>فرماندار زاوه گفت: بايد مجدانه پيگير تشكيل هيئت امناي گلزار شهدا باشيم تا بتوانيم در اسرع وقت و به نحو شايسته با مشاركت ادارات و مردم هميشه در صحنه شهرستان زاوه مزار شهداي گمنام این شهرستان را بازسازي کنیم.</p>

به گزارش تا شهدا؛ نشست ساماندهي گلزار شهداي گمنام شهرستان زاوه برگزار شد.


در اين جلسه محمودي فرماندار، حجت الاسلام مصطفويان امام جمعه، محمدمهدي عليان شهردار، حجت تارا رئیس شوراي شهر، محمد داودی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران زاوه و تنی چند از مسئولين این شهرستان حضور داشتند.


در این جلسه محمودي فرماندار زاوه در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهاركرد: همه بايد در راه حفظ ارزش‌هاي شهدا بكوشيم تا ياد، نام و رشادت‌هاي شهدا براي هميشه در فضاي جامعه ماندگار بماند.


وی افزود: بايد مجدانه پيگير تشكيل هيئت امناي گلزار شهدا باشيم تا بتوانيم در اسرع وقت و به نحو شايسته با مشاركت ادارات و مردم هميشه در صحنه شهرستان زاوه مزار شهداي گمنام این شهرستان را بازسازي کنیم.


لازم به ذکر است در پایان این نشست مقرر شد فرمانداری شهرستان زاوه در قدم اول عملیات بازسازی گلزار شهدای گمنام زاوه مبلغ 20 میلیون ریال برای این طرح اختصاص دهد.


شهرستان زاوه در سال 1392ميزبان دو لاله سرخ گمنام شد كه پيكر پاكشان در پارك مركزي و فلكه نجفيه این شهر آرام گرفته است.