
یادواره های شهدا فرصتی برای معنویت افزایی است
تا شهدا – حجت الاسلام والمسلمین حبیبی، امام جمعه رضوانشهر روز گذشته، ۲۴ آبان در یادواره ۷ شهید والامقام روستاهای منصورمحله، ولی آباد، رودکنار و کوهستان بالا که در مسجد محمدیه (ص) در روستای منصورمحله بخش پره سر شهرستان رضوانشهر برگزار شد، ولایتمداری و تبعیت محض از ولایت فقیه را از ویژگی های اصلی همه شهدا عنوان کرد.
وی تصریح کرد: همه شهدای ما ولایتمدار بودند و طبق آمار موجود در ۹۶ درصد وصیتنامه های شهدا کلمه ولی فقیه آمده و در ۴ درصد نیز کنایه از تبعیت از ولی فقیه آمده است.
امام جمعه رضوانشهر یکی دیگر از ویژگی های برجسته شهدا را صداقت در جهاد فی سبیل الله دانست و اظهار کرد: شهدا نه از روی ریا بلکه از روی صداقت و خلوص نیت پا به جبهه نبرد حق علیه باطل گذاشتند و هیچگونه چشمداشت مادی در این راه نداشتند و در راه خدا به شهادت رسیدند.
حجت الاسلام حبیبی برگزاری اینگونه مراسمات را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: معمولاً اگر مجلس ترحیمی برای کسی که فوت کرده می گیرند در واقع می خواهند ثوابی به مرحوم برسد ولی مجالسی که برای شهدا گرفته می شود برعکس است زیرا ما هستیم که میخواهیم ثواب و بهره ای از این مجالس بگیریم و شهدا نیازی به اینها ندارند و دارای مقام قرب الهی هستند و همیشه زنده و جاودانه اند.
وی در پایان اظهار کردکرد: ما هرچه داریم از شهدا است و هرکسی در هر پست و مقامی که قرار دارد و با امنیت و آسایش زندگی می کند باید مدیون خون شهدا باشد و وظیفه همه ماست که راه شهدا را ادامه دهیم.