یادواره های شهدا در مساجد و محلات لرستان برگزار می شود

تا شهدا – سرهنگ میرزا موسوی، مسئول بسیج مساجد و محلات استان لرستان، صبح امروز(۴ بهمن) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار کرد: به مناسب دهه فجر انقلاب شکوهنمد اسلامی برنامه های مختلفی توسط بسج مساجد و محلات برگزار می شود.

وی، افزود: در این راستا یادواره های شهدا انقلاب اسلامی در محلات و مساجد استان برگزار می شود.

موسوی، تصریح کرد: اجرای رژه موتوری توسط بسیج مساجد و محلات از دیگر برنامه های بسیج مساجد و محلات است.

وی، برنامه ده دشب ده مسجد را از دیگر برنامه های بسیج مساجد و محلات خواند و گفت: این مراسم با حضور هادیان سیاسی در سطح مساجد جهت روایت انقلاب اسلامی برگزار می شود.

مسئول بسیج مساجد و محلات لرستان، ابراز کرد: غبار روبی قبور مطهر شهدا توسط اعضای بسیج مساجد و محلات از دیگر برنامه های بسیج مساجد و محلات به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی است.

موسوی، خاطرنشان کرد: شرکت در اعضای بسیج مساجد و محلات در نماز عبادی سیاسی جمعه و حضور گسترده در راهپیمیایی ۲۲بهمن از دیگر برنامه های تدوین شده این نهاد به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا