اخبار

یادواره شهدای زن شهرستان دشتستان برگزار شد

تا شهدا: یادواره شهدای زن شهرستان دشتستان با حضور جمعی از مسئولان و مردم دشتستان در روستای دهقائد برگزار شد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در این آئین گفت: یادواره شهدا فرصتی برای مرور و یادآوری رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا است که تمامی موفقیت‌های امروز ما به پشتوانه آن تحقق یافته است.
حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی‌نژاد اظهار داشت: معرفی منش شهدا به‌عنوان الگوهای زندگی سعادتمند به جوانان امروز و آینده‌سازان فردای ایران اسلامی موضوعی است که باید مدنظر ما قرار بگیرد.
عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با توجه به هجمه‌های عظیم فرهنگی دنیای استکبار علیه جوانان ایران اسلامی، آشنایی دختران و پسران مملکت اسلامی ما با آرمان‌ها و اهداف شهدا می‌تواند ما را در مقابل تهاجمات بیمه کند.
موسوی‌نژاد بیان داشت: امروز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مهم‌ترین رمز ایستادگی در برابر تهاجم فرهنگی همه‌جانبه معاندان جمهوری اسلامی و استکبار جهانی است.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: توجه به منویات و فرمایشات رهبری عظیم‌الشان انقلاب اسلامی مساله‌ای است که همه ما باید به آن توجه داشته باشیم و در این زمینه اهتمام ورزیم.
موسوی‌نژاد گفت: امروز دشمن با تمام توان در حال تلاش برای نفوذ در سطوح مختلف جامعه ایران اسلامی است و در این شرایط امام خامنه‌ای مکررا بر مقابله با نفوذ دشمنان تاکید دارند.
عضو فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در مقابله با نفوذ دشمنان نباید تنها به شعار بسنده کنیم و افزایش بصیرت اجتماعی و توانایی دشمن‌شناسی مساله مهمی است که باید در جامعه ترویج کنیم.
موسوی‌نژاد خاطرنشان کرد: فرهنگ بسیج فرهنگ گذشتن از خود و ایستادگی در راه تحقق اهداف والای نظام است و تمامی شهدای ما در این راه قدم گذاشته‌اند و ما نیز اگر می‌خواهیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم باید در این راه قدم برداریم.
رونمایی از کتاب «رودی از یاد تو» نوشته اکبر نجات‌اللهی در ارتباط با شهید غلامرضا باسولی و تجلیل از مادران شهدا از برنامه‌های این یادواره بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا