
یادواره شهدای روستای بزمیرآباد از توابع شهرستان سرپل ذهاب برگزار گردید
تا شهدا – در این آیین نماینده ولی فقیه در ناحیه سرپل ذهاب با اشاره به جایگاه شهدا گفت: شهدا از افتخارات سرزمین اسلامی است و اگر تا کنون اسلام زنده است بخاطر وجود فداکاری های شهدا و ایثارگری های آنان است.
حجت الاسلام اسماعیل شامحمدی افزود: نام شهدا با شنیده ها و دیده های بسیاری از ما آشناو عجین شده اما این آشنایی کافی نیست و باید با روحیه شهدا و اهداف و آرمان های آنان آشنا شویم تا بتوانیم راه آنان را ادامه دهیم.
وی خاطرنشان کرد: رسالت سنگینی که شهدا برعهده ما نهادند و باید پاسخگوی آن باشیم از جمله وظایف شرعی و ملی ما است و باید نسبت به آن بصیرت و تیز بینی های لازم را داشته باشیم.
در ادامه این آیین مجتبی کاکایی جانشین سپاه ناحیه سرپل ذهاب ضمن گرامیداشت یادو خاطره امیران و سرداران شهید گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه کوچکی نیست که به سادگی از آن بگذریم و همه ما به نحوی مسئول هستیم.
وی تصریح کرد: امیران و سرداران ۸ سال دفاع مقدس با تمام قوای خود برای عملیات های مختلف برنامه ریزی و راهکارهایی برای هرچه بهتر دفاع کردن از سرزمین اسلامی طرح ریزی می کردند.
وی اذعان داشت: شهدا برای آنکه دشمن، مرز و بوم ما را اشغال نکند و بسیجیان و رزمندگان روحیه خود را حفظ نمایند درس آزادگی و حریت را سرمشق می کرده و برای حفظ حتی یک وجب از خاک ایران مشوق رزمندگان بودند.