یادواره شهدای بمباران ۲۸ دی ماه سال ۶۵ سنندج برگزار شد

تا شهدا – عبدالحسین یوسفی، فرمانده سپاه سنندج امروز،۲۸ دی ماه در یادواره شهدای بمباران ۲۸ دی ماه سال ۶۵ شهر سنندج، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این روز، اظهار کرد: در آن روز ۲۲۰ نفر از مردم بی دفاع شهر سنندج شهید شدند.
وی با اشاره به اینکه ۲۸ دی ماه روز ویژه‌ای در تاریخ است، اما متاسفانه تاکنون یادمانی برای شهدای این روز در سنندج وجود نداشته است، عنوان کرد: شهدا بهترین راه را برای ما مشخص کردند و مانند چراغی روشنی بخش، مسیر را به کا نشان دادند.
یوسفی افزود: متأسفانه بعضی‌ها برای رفع عطش چشم به دوردست ها دارند اما واقعیت این است که آب کوزه شهدا همه عطش‌ها را می‌خواباند.
وی در پایان با اشاره به اینکه متأسفانه امروز ما شاهد هتک حرمت گسترده کشورهای غربی به پیامبر اکرم(ص) هستیم، یادآور شد: ما این اقدام زشت را محکوم می کنیم و تا پای جان از آن حضرت دفاع می کنیم.
یادآور می‌شود؛ در ادامه این مراسم پیام «بهمن کارگر»، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خطاب به این مراسم قرائت شد و گروه سرود دانش آموزی دبیرستان صدیقین نیز به اجرای سرود انقلابی پرداختند.
لازم به ذکر است، بیان خاطرات پدری که در روز ۲۸ دی ماه سال ۶۵ فرزندان و همسر خود را از دست داده بود و همچنین اجرای گروه مدیحه سرایی در وصف پیامبر اکرم(ص) از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا