
یادواره شهدافرهنگ شهادت طلبی ومدیریت جهادی و حماسی را زنده نگه می دارد
تا شهدا – حجت الاسلام سیدمحمد حسینی شاهرودی امروز یکشنبه در یادواره شهدای بمباران ۲۸ دی ماه سال ۶۵ سنندج که به عنوان روز مقاومت و ایثار مردم این شهر نامگذاری شده است، گفت: انسان های والایی برای رسیدن ایران اسلامی به عظمت، اقتدار، رفاه و امنیت کنونی فدا شدند.
وی عنوان کرد: امنیت را مردمی هم چون سنندج که در زمان جنگ تحمیلی آماج حملات ناجوانمردانه و وحشیانه رژیم بعثی قرار گرفتند درک می کنند.
وی با اشاره به فرموده امام راحل که شهدا مظهر قدرت ایران اسلامی هستند، گفت: برگزاری یادواره شهدا منجر به زنده نگه داشته شدن فرهنگ شهادت طلبی، ایثار، اخلاص، مدیریت جهادی و حماسی در میان مردم می شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه علاوه بر رژیم بعثی گروهکهای ضد انقلاب همچون کومله هم به مردم این منطقه ظلم وستم های زیادی کردند، اظهارداشت: این گروهک با اصل و اساس دین مخالف بودند به گونه ای ماموستا شهید کریمیان را به همراه قرآن و دیگر کتاب های دینی اش به آتش کشیدند.
حجت الاسلام شاهرودی بیان کرد: همواره بغض و کینه در حرف های دشمنان دین مبین اسلام موج می زند و در دوره های مختلف به بهانه های واهی اقدام به هتک حرمت و توهین به مقدسات این دین الهی کردند.
وی ادامه داد: کشور فرانسه در زمان جنگ تحمیلی ایران و عراق هواپیماهای پیشرفته جنگی به صورت اجاره ای در اختیار رژیم بعثی قرار داد تا برعلیه کشور ما به کارگیرد و امروز هم به نوعی دیگر اقدام به جریحه دار کردن احساسات مسلمانان دنیا با توهین به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) می کند.
وی اظهارداشت: راه دیگری که دشمنان برای نابودی اسلام و مسلمین به کار بستند ترویج اسلام هراسی با تشکیل و حمایت از گروهک های تروریستی است.
نماینده ولی فقیه در کردستان افزود: نیروهای نظامی و انتظامی در ایران اسلامی با جدیت و ید واحده همواره در مقابل دشمنان ایستاده اند و هیچ گاه اجازه تجاوز آنها به حریم کشور را نخواهند داد.