
اخبار
گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه برنامه ریزی شود
به گزارش تا شهدا؛ رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مسجد سلیمان در نشست راهبردی نمایندگان و رابطین امور ایثارگران ادارات این شهرستان که به منظور بررسی و تبیین نقش رابطین امور ایثارگران ادارات تشکیل شد، گفت: آرمان مقدس شهیدان و ایثارگران که به حرمت خون پاک و جانفشانی آنان قوام یافت و افتخاراتی در طول دفاع مقدس را حاصل کرد، تکلیف آحاد ملت را بیشتر می کند.
وی افزود: ما موظف هستیم که در خدمات رسانی به جامعه شاهد و ایثارگر نقش موثری داشته باشیم و با انگیزه ایفای این تکلیف در راستای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت با برنامه ریزی فعالیت کنیم.
علیرضا شیخ رباط در ادامه به وظایف رابطین در فرهنگ سازی در محیط کار اشاراتی کرد و گفت: پیشنهاد ما این است که هر جلسه اداری در محل کار را با نام یک شهید و خواندن وصیت نامه آغاز کنید و همچنین شهدا و ایثارگران اداره خود را شناسایی کنید تا در مناسبت های مختلف سال از آنان تجلیل شود.
شیخ رباط با اشاره به فرارسیدن ۲۲ اسفند، گفت: شایسته است که در شناساندن این روز بزرگ به جامعه و حفظ و شان و منزلت اجتماعی آنان نقش موثری داشته باشیم.
در ادامه این نشست نمایندگان و رابطین امور ایثارگران ادارات پیشنهادات خود را مطرح و مواردی را مبتنی بر نقش و توان موثر رابطین در جهت ایجاد سهولت در انجام امور ایثارگران و مراجعات این قشر به ادارات مختلف و همچنین تلاش گسترده در ترویج فرهنگ ایثار بیان کردند و این موارد تصویب شد.