
پدر شهیدان در مشهد به فرزندان «خوش قلب» خود پیوست
به گزارش تا شهدا؛ مرحوم حاج سیدمحمد خوش قلب طوسی پدر شهیدان سیدجواد و سیدکریم خوش قلب طوسی بر اثر بیماری و کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
پیکر این پدر وارسته پنج شنبه ۱۴ آبان ماه در حرم مطهر امام مهربانیها حضرت رضا(ع) تشییع و پس از طواف در این بارگاه ملکوتی و اقامه نماز توسط آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد مقدس در قطعه صالحین بهشت رضا(ع) مشهد به خاک سپرده شد.
در این مراسم حجت الاسلام باقری نسب رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه یک مشهد و تنی چند از مدیران این نهاد و جمعی از خانوادههای شهدا و ایثارگران نیز حضور داشتند.
لازم به ذکر است شهید سید کریم خوش قلب طوسی در ۲۱ دی ماه سال ۶۵ و برادرش سید جواد در دهم شهریور سال ۶۵ در مناطق عملیاتی حاج عمران به درجه رفیع شهادت نائل شدند.