پدر تاریخ جنگ کردستان به فیض شهادت نائل شد

به گزارش تا شهدا ، شهید عبدالرحیم رهنما از ایثارگران و رزمندگان استان اصفهان بودند که در سال ۵۸ به فرمان امام راحل(ره) که غائله کردستان آغاز شد، از استان اصفهان به این منطقه اعزام شدند و تا سال ۷۰ در کردستان فرمانده عملیات در شهرستان‌های سنندج و مریوان بودند.

مهدی داوری، مسئول مرکز مطالعات شهید بروجردی و عضو هیئت رزمندگان غرب و شمال غرب استان اصفهان درباره شهادت وی گفت: شهید رهنما به عنوان بسیجی داوطلب به مناطق مختلف کردستان اعزام می‌شدند و بعد از جنگ مدیر روابط عمومی سازمان آب و فاضلاب و مدیر روابط عمومی ستاد نماز جمعه فلاورجان به شمار می‌رفته و در سالیان گذشته راوی راهیان نور غرب و شمال غرب استان اصفهان در کردستان بودند و به همین دلیل به وی پدر تاریخ جنگ کردستان نیز می‌گفتند.

وی افزود: وی از جانبازان ۷۰ درصد جنگ تحمیلی به شمار می‌رفتند و شهید رهنما در بمباران حلبچه فرمانده عملیات مریوان بودند و به عنوان امدادرسان به مردم حلبچه کمک کرده و دچار مجروحیت شیمیایی شدند اما او مجروحیت را پیگیری نکرده و در ۲ سال گذشته دچار مشکلات جدی شده و شب گذشته به فیض شهادت نائل شدند.

عضو هیئت رزمندگان غرب و شمال غرب استان اصفهان تصریح کرد: مراسم تشییع پیکر شهید عبدالرحیم رهنما فردا ساعت ۱۰ صبح از مقابل مسجد اعظم فلاورجان تا گلزار شهدای این شهرستان انجام می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا