اخبار

والدین شهدا اسوه‌های صبر و ایثار هستند

به گزارش تا شهدا؛ عليرضا غياثي‌ مقدم ضمن تقدير از رشادت‌هاي شهدا، والدين معزز شهدا را چشم و چراغ و ولي نعمتان ملت و آحاد مردم و مسئولان دانست و از اين اسوه‌هاي صبر و استقامت خواستار دعاي خير شد.
رئیس بنیاد تفرش در این برنامه به اتفاق دكتر فتوكيان در راستاي طرح پايش سلامت و پرستاري از والدين شهدا با تعداي از والدين شهدا ديدار و ضمن پرس و جو از شرايط معيشتي و مسائل و مشكلات آنان، وضعيت سلامت جسمي آنان را مورد بررسی قرار داده و رسيدگي‌هاي لازم داروئي و درماني در خصوص آنان را انجام دادند.
گفتنی است این دیدار روز يكشنبه ۲۷ دي ۹۴ با خانواده شهیدان درودی، درویشی و هزارخانی، در روستاهاي كريان، حشه و جفتان از روستاهای تفرش انجام شد.
شهيد پرويز درودي سال ۴۹ در روستای حشه متولد و در تاريخ ۱۰ مرداد ۱۳۷۰ در منطقه عملياتي نصرت‌آباد به شهادت رسید، شهيد ولي‌الله درويشي سال ۱۳۴۶ در روستای کریان متولد و در تاريخ ۱۰ آبان ۶۵ در منطقه عملياتي پيرانشهر به شهادت رسید و شهيد محمود هزارخاني ۱۳۴۷ در روستای جفتان متولد و در تاريخ ۲۳ تیر ۶۷ در زندان عراق به شهادت رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا