
اخبار
"همسران شهدا" با صبر خود فرزندانی پيرو ولايت فقيه تربيت کردند
به گزارش تا شهدا؛ به منظور دیدار و سرکشی از خانواده های ایثارگر شهرستان سنقر کلیایی حجت الاسلام برقراری و مسئولین هلال احمر سنقر به همراه بهرام فرهنگیان رئیس بنیاد با حضور در منزل سه خانواده ایثارگر از کارکنان هلال احمر با خانواده این عزیزان دیدار کرد.
در اين ديدار حجت الاسلام برقراری با تجلیل از مقام والای شهدای گرانقدر اظهار کرد: شهدای امدادگر هلال احمر رزمندگان دلاوری بودند که علاوه بر حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل، در رير آتش دشمن كار بسيار دشواری را در خدمت رسانی به نیروهای اسلام داشتند.
امام جمعه سنقر افزود: شهدای گرانقدر و ایثارگران عزیز با اين روحيه ایثارگری که داشتند، در طول هشت سال دفاع مقدس مانع از ان شدند که يك وجب از خاك وطن به دست دشمن بیفتد.
برقراری اضافه کرد: همسران شهدا مانند حضرت زينب(س) با مصائب و مشكلات زيادی در طول زندگی مواجه بوده اند و همين صبر و استقامت شما باعث شد كه فرزندانی لايق شهدا و پيرو ولايت فقيه تربيت شود.
در این دیدار از خانواده های شهیدان گرانقدر هوشنگ احمدی، عزت اله دشتی و اسمعلی فرتوت زاده تجلیل شد.