اخبار

هرچه داریم ازفرهنگ شهید و شهادت است

به گزارش تا شهدا؛ سیدمصطفی کشفی ضمن تبریک دهه فجر افزود: شهدا جان خود را درطبق اخلاص گذاشتند و درراه کشور و میهن فداکردند، حال وظیفه ماست که پای درد و دل عزیزان شهدا بنشینیم و گره ازکارشان بگشائیم و برخود ببالیم که خداوند توفیق داده درجمع این یادگاران حاضر شویم.
رئیس بنیاد ساوه افزود: هر نفسی که ما می‌کشیم مدیون فداکاری شهدا و جانبازان و ایثارگران هستیم و هرچه داریم ازفرهنگ شهید و شهادت است.
وی بیان کرد: مسئولان باید بادیدار ازاین عزیزان روحیه جهاد و مقاومت را درخود تقویت کرده و خدمتگذاری بی‌منت را سرلوحه امور خود قراردهند. 
کشفی درپایان افزود: انشا‌ءالله خداوند به ما توفیق دهد خدمتگزاران خوبی برای مردم ایران اسلامی و خانواده‌های گرانقدر شهدا و ادامه دهنده مسیر درست و شایسته آنان باشیم.
گفتنی است این دیدار روز پنجشنبه ۱۵ بهمن ۹۴ باحضور حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی امام جماعت مسجد امیرالمومنین(ع) و سایر مسئولان درمنزل شهید مقصود ذوالفقاری انجام شد.
شهید مقصود ذوالفقاری اعزامی ازسپاه سال۶۷ درمنطقه شلمچه به شهادت رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا