
میهمانی لاله ها در گلزار شهدای شهرستان سرپلذهاب
تا شهدا؛ به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج جمعی از فرماندهان و بسیجیان شهرستان سرپل ذهاب با حضور در گلزار شهدای این شهرستان با آرمانهای حضرت امام (ره)، انقلاب و شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب در حاشیه این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ارزشمند انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: اسلام، رهبری امام خمینی (ره) و وحدت کلمه از ارکان اصلی به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی است که ثمرات بی شمار علمی امروز ایران اسلامی مدیون خون همین عزیزان است.
سرهنگ مجتبی کاکایی با اشاره به مقام شامخ شهیدان اظهار داشت: اقتدار کشور ما به خاطر استقامت و وجود روح شهادت در بین مردم می باشد و خداوند هم پاداش استقامت را حیات طیبه ابدی قرار داده است.
در این آیین شرکت کنندگان بار دیگر با آرمان های انقلاب اسلامی، شهداء و امام راحل (ره) تجدید پیمان کرده و بر حفظ ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید کردند.
شهرستان سرپلذهاب درغرب استان کرمانشاه بیش ۸۵۶ شهید و ۱۴۰۶ جانباز تقدیم این نظام و این انقلاب کرده است.