اخبار

میراث گران‌بهای خون پاک شهدا و ایثارگران و دستاوردهای دفاع مقدس هیچگاه فراموش نشود

به گزارش تا شهدا؛ ابراهیم طاهر‌نژاد در نشست مشترک مسئولین بنیاد شهید و امورایثارگران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و ستاد کنگره هشت هزار شهید استان گیلان که با هدف اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک بین آنها برگزار شد، با تاکید بر ساماندهی فعالیت‌ها گفت: نهادهایی که عهده دار امور فرهنگی ایثارگران هستند و ترویج فرهنگ غنی ایثار و شهادت بعنوان اولویت اصلی سیاست‌های آنان به شمار می‌رود باید با وحدت رویه و همکاری به دنبال اثربخشی حداکثری برنامه‌های خود باشند.
وی افزود: این نشست یه منظور بهره‌برداری از آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و ثبت حماسه‌های جاودانه امت اسلام و آثار آن در هشت سال دفاع مقدس است.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان گیلان ادامه داد: باید تلاش کنیم تا میراث گران‌بهای خون پاک شهدا و ایثارگران و همچنین دستاوردهای دفاع مقدس هیچگاه فراموش نشود.
همچنین در این جلسه در خصوص آمار یادواره های برگزار شده،برنامه جهت یادواره سردار شهید املاکی،برگزاری یادواره ها در ماههای فروردین و اسفند ۹۵ بحث و تبادل نظر گردید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا