
اخبار
مهمانی لاله ها، کلاس درسی دیگر در محضر آموزگاران عشق
به گزارش تا شهدا؛ به رسم ادب و احترام همیشه پنجشنبه ها به زیارت قبور مطهر شهیدان رفتیم، آنان که با خون سرخ شان به ما درس گذشت و ایثار آموختند.
پنجشنبه ای دیگر بود و کلاس درسی دیگر، اما شاید متفاوت تر از همیشه. شمیم خوش بهار و گلهای بهاری فضا را معطر ساخته ، آری بهار انقلاب بود و وعده گاهی که خیل عاشقان از سراسر کشور به کلاس درس عشق رفته بودند تا غبار غفلت فراموشی بزدایند و با شهدا و آموزگاران عشق، عهد و میثاقی دوباره بندند.
همه آمده بودند تا در میهمانی لاله ها سهمی داشته باشند مادران شهدا با فرزندانشان آهسته نجوا می کردند و به جای فرزند خود، قبور مطهر آنها را نوازش می کردند.
زیارت و گلباران قبور مطهر شهدا، تنها بهانه بود، هرکسی به طریقی می کوشید تا از این کلاس درس معرفت، بهره ای ببرد.
مراسم میهمانی لاله ها در شیراز نیز به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شیراز و با حضور گسترده خانواده معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران سرافراز و مسئولان استانی و نیروهای نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم با شکوهی خاص برگزار شد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با سخنرانی در این محفل ضمن بزرگداشت مقام شهدا والامقام، با اشاره به اینکه استان فارس در حدود ۱۵ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است خاطرنشان کرد: ۴ هزار و ۴۰۰ شهید از آنه متعلق به شهر شیراز است.
رجبعلی راهی همچنین افزود: وجود ۳۹ هزار جانباز و ۲ هزار و ۲۰۰ آزاده و ۶۲۷ خانواده چند شهیدی و ۶۴۰ جانباز ۷۰ درصد به بالا و ۱۵۸ بانوی شهیده در استان که در مجموع به عنوان پنجمین استان در کشور محسوب می شود، نشان از ولایتمردی و پایمردی مردم شهیدپرور فارس است.