اخبار

مسئولان، پرچمدار خدمت رسانی به ایثارگران باشند

به گزارش تا شهدا؛ همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر بهنام دوست محمدی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان راز و جرگلان به اتفاق فرماندار و امام جمعه این شهرستان با ۲ خانواده شهید دیدار کرد .
احمد ریواده فرماندار شهرستان راز و جرگلان ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر، انقلاب اسلامی را ثمره خون های پاک شهیدان دانست و با اشاره به رشادت ها و فداکاری های ایثارگران بر تکریم و تعظیم ایشان تاکید کرد .
وی گفت: دیدار با خانواده های شهدا و گفتگو با ایشان برای مسئولان ایجاد انگیزه می کند که با تلاش بیشتر و همت مضاعف ارائه خدمت کنند .
امام جمعه شهرستان راز و جرگلان نیز با مهم ارزیابی کردن نقش شهدا در استقرار و استمرار انقلاب اسلامی بر حفظ یاد و خاطره ایشان و تلاش در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد .
بهنام دوست محمدی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان هم خدمت به ایثارگران را رسالت و وظیفه همه آحاد جامعه دانست و با تاکید بر نقش مهم مسئولان در انجام این رسالت گفت: مسئولین با توجه به میزان تاثیرگذاری خود باید پرچمدار امر خدمت رسانی به ایثارگران در جامعه باشند .
وی گفت: مجاهدت و ایثارگری شهدا چیزی نیست که ما بتوانیم با اقدامات مادی و خدمات دنیوی آن را جبران کنیم اما این نباید بدان معنا باشد که ما رسالت خود را فراموش گرده و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنیم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا