مراسم هفتاد و هفتمین سالگرد شهید مدرس در کاشمر برگزار گردید

تا شهدا – مراسم هفتاد و هفتمین سالگرد شهید مدرس در کاشمر با حضور حجت اسلام ابوترابی و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همچنین جمعی از مسئولین از استان و شهرستان کاشمر و حضور کسترده مردم و خانواده های شهدا و ایثارگران در آرامگاه شهید مدرس با شکوهی خواص برگزار گردید .
حجت اسلام ابوترابی در این مراسم با گرامی داشت یاد شهید مدرس بیان داشت: شهید مدرس نماد تربیت یافته در مکتب قرآن و عترت است و ایشان به معنای واقعی کلمه فقیه و عالمی در تراز قرآن کریم و اهل بیت است.
نائب ریس مجلس افزود : شهید مدرس در محضر علماء بزرگ اصفهان و نجف اشرف به مقام والا و رفیع فقاهت رسید و از همه مهم‌تر اینکه وی فقیه تراز اول در میدان سیاست آن زمان بود.مدرس
وی اظهار داشت : دانش و بصیرت علمی شهید مدرس را در سخنان، تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات مهم وی که ریشه در آزادگی او داشت مشاهده می‌کنیم.
وی تاکید کرد: دین‌مداری و تعهد به اسلام در مقام عمل در رفتارهای فردی، اجتماعی و سیاسی این اسوه مجلس مشاهده می‌شود که رمز حیات جامعه در گرو وجود چنین افرادی است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اساس نظریه سیاسی مدرس و حضور در عرصه سیاست برای پیوند مقدس دیانت و سیاست است.
ابوترابی با اشاره به جمله شهید مدرس مبنی بر اینکه «سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست»، گفت: در هر نقطه‌ای که مدیریت سیاسی جامعه اسلامی در دست دینمداران عالم و صالح قرار نگرفت آغاز انحراف و سقوط در سستی آن جامعه است.
وی تصریح کرد: پیام دوم این جمله این است که هر انسان مومنی که به اسلام قرآن و پیامبر و مقام والای امامت اعتقاد دارد باید در حیات سیاسی و اجتماعی خویش این سیاست را گره بزند.IMG_8428
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر سیاست و دیانت با یکدیگر پیوند بخورند ما در برابر آمریکا و ۱+۵ تسلیم نمی‌شویم و هشت سال می‌ایستیم و یک وجب از خاک کشور را نمی‌دهیم.
ابوترابی‌فرد تاکید کرد: کاروان علمی کشور با مدیریت رهبری راه برای تبدیل ایران به مرجعیت علمی جهان را هموار می‌کند.
وی با بیان این که شهید مدرس دارای مقام مفاخرفقهی، اخلاقی و رفتاری است ابراز داشت: دانش و بصیرت این علمی این شهید در سخنان، تصمیمات و اقدامات او دیده می شود؛ دین مداری، دین باوری و تعهد به اسلام در مقام عمل در رفتار فردی ، اجتماعیو سیاسی آن بزرگوار را مشاهده می کنیم.مدرس
ابوترابی با اشاره به این که رمز حیات جامعه در گرو تقویت انسان های همچون شهید مدرس است خطاب به مردم ایران و ملت اسلام افزود: اگر در نهضت مشروطه استبداد شاهنشاهی مورد هدف قرار گرفت و ارکان پوشالی آن فرو ریخت به دلیل آن بود که فقهای نامدار، شخصیت های برجسته تربیت یافته در مکتب امام صادق، پیشگامان، پرچمداران و مقتدای این حرکت بودند.
وی ادامه داد: اگر استبداد مدرن رضاخانی که با حمایت روشنفکران غرب گرا که دقیقا رویاروی اندیشه و تفکر سیاسی شهید مدرس ایستاده بودند تولد یافت، این قدرت برآمده از لم و فقه بود که رویاروی این استبداد نوین ایستاد و تا فروپااشی ارکان حکومت شاهنشاهی پهلوی پیش رفت و به هدف رسید. پرچمدار این حرکت شخصیتی است بنام ایت الله مدرس و تداوم بخش راه شهید مدرس که هدف عالی او را محقق ساخت، شخصیتی بنام امام، بنیانگذار انقلاب بود؛ این حرکت اگر در فرار و نشیب ها و چالش ها رنگ نمی بازد و مسیر انحراف را نمی پیماید و تا رسیدن به مقصد به پیش می تازد به این دلیل است که در دست فقهای صالح، وارسته، شجاع، زاهد و بی اعتنای به دنیا بوده است. و تسلیم در برابر خداست.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که واقعیت حیات علمی و سیاسی شهید مدرس و تداوم بخش راه او و امام بزرگوار و پرچمداری رهبر معظم انقلاب در تداوم این راه تفسیر واقعی و عملی پیام های حیات بخش قرآن کریم است اظهار داشت: در دنیای اسلام باید سیاست و دیانت با هم گره بخورند و این پیام دینی اسلامی است که برآمده از قرآن است. و در این راستا دهها دلیل قرآنی و روایی رسیده از انبیاء، اولیاء و امامان و فقهای تربیت یافته در مکتب دین گواه آن است.
وی با اشاره به این که این نظام، یک نظام اسلامی است که یک فقیه صالح و شایسته تداوم بخش راه شهید مدرس مدیریت و رهبری آن را در دست دارد خاطر نشان کرد: گام نخست در کشل گیری نظام اسلامی، نظام سازی است؛ بنابر این باید بعد از فرو ریختن نظام استبداد و وابسته به استعمار بیگانه که ملت ایران این گام را برداشت نظام سازی کرد و یک نظام سیاسی با ساختار دینی تعریف و سپس در هرم مدیریت کشور فقیه صالح قرار گرفت و حالا باید تلاش کنیم که دولت اسلامی شکل بگیرد.
ابوترابی یکی از علادم دولت اسلامی را عادل بودن مدیران در همه سطوح کشور و شایستگی آنان برای مسئولیتی که بر عهده دارند عنوان کرد و تصریح کرد: در حال حاضر ما با این هدف فاصله داریم؛ اگر ملت ما در حیات اجتماعی و سیاسی خود دیانت و سیاست را گره بزند می تواند با حضور موثر، با نتخابات صحیح و نظارت راه را برای شکل گیری دولت اسلامی به عنوان بازوان توانای رهبری همراه کنند.
وی با تأکید بر این که همه باید در راستای تشکیل دولت اسلامی تلاش کنند گفت: دولت اسلامی پایان کار نیست بلکه تشکیل ان راه برای شکلگیری یک جامعه اسلامی هموار می شود؛ در این جامه مردم ارزش های دینی و اسلامی را پاس می دارند و به سمت هدف عالی ترسیم شده از سوی انبیاء الهی قدم بر می دارند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی که با بیان این که شهید مدرس همواره تأکید می کرد که سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست ابراز داشت: نظام اسلامی، نماد پیوند سیاست و دیانت و آحاد جامعه اسلامی در رفتار و سلوک نماد پیوند سیاست و دیانت به ویژه در مسئولین نظام است.
وی ادامه داد: محمد ابوترابی ها مسئول هستند در راه پیوند دین با سیاست به معنای واقعی کلمه تلاش کنند و در برابر خدا و ملت مسئولیت گام برداشتن در این راه را دارند؛ لذا شما باید با عبور از امثال بنده به بهترین ها دست یابید و شایسته ترین افراد را برگزینید. تا هدف عالی شهید مدرس در پیوند سیاست با دیانت به معنای واقعه تحقق پیدا کند.
ابوترابی با طرح این سئوال که چرا شهید مدرس در برابر استبداد مدرن و دیکتاتور رضاخان از روز نخست ایستاد یادآور شد: پاسخ این سئوال از اندیشه های مدرس بدست می آید ؛ این فقیه که خوب می دانست رضاخان مزدور انگلستان است و در یک تعهد به بیگانه آمده است تا راه را برای رسیدن به قدرت هموار کند و ایران و ایرانیان را بفروشد.
وی با بیان این که شهید مدرس با همه وچود در برابر قرار داد استعماری ۱۹۱۹ میلادی وثوق الدوله ایستاد تأکید کرد: او نماد مبارزه با استبداد رضاخانی بود که به خوبی در مقابل قراردادی که غرب مدرن با حمایت روشنفکران غرب شزده می خواستند به ایران تحمیل کنند ایستاد. و این مخالت شهید مدرس منجر به سقوط دولت وثوق الدوله شد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که در عصر آن زمان سیاست مدار با فردی که از غرب و انگلستان حمایت می کرد مساوی بود و ترجمه سیاستمدار انسان فریب خورده ای بود که منافع ملی را به منافع بیگانگان می فروخت تصریح کرد: شهید مدرس فرمود من سیاست مدار نیستم، من یک آخوند وطلبه هستم و به ارزش های دینی وفادار هستم، اما به نظر من قرار داد ۱۹۱۹ یک اصل محوری دارد و آن این که چرا باید انگلستان، استقلال ایران را به رسمیت بشناسد؛ بنابر این مگر انگلستان کیست و چه حقی دارد که باید استقلال ما را به رسمیت بشناسد لذا باید این قرارداد پاره شود.
وی با بیان این که گره خوردن سیاست و دیانت برکات و دستاوردهای مهم و خوبی به همراه دارد یادآور شد: اگر گره خوردن سیاست و دیانت محقق شود استقلال ایران نماد عزت ملت می شود، اقتدار نظامی ایران نماد اعتماد امت اسلام می شود و ایران عقبه قدرتمند مقاومت اسلامی می شود و اجازه نمی دهد آمریکا نظام های سیاسی منطقه را تغییر دهد.
ابوترابی با تأکید بر این که اگر دیانت و سیاست یکی شود اجازه نمی دهد عراق در زیر چکمه های داشی ها شاهد خرد شدن استخوان های مردان وزنان مسلمان باشد، اجازه نمی دهد اراده آمریکا موجب سقوط دولت سیاسی مورد حمایت مردم در سوریه شود، اجازه نمی دهد لبنان که نماد مقاومت است به عروس خاورمیانه تبدیل شود و اجازه نمی دهد مشتی صهیونیست ملت مظلوم غزه را زیر چکمه های خود خورد نمایند اظهار داشت: با حمایت از مظلومان راه را برای شکست مزدوران و پیروزی ملت های فلسطین، عراق، سوریه و سایر ملت های منطقه هموار کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا