اخبار

فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل امروز نهادینه شود

به گزارش تا شهدا؛ علی قنبرزمانی بعد از ظهر امروز در جلسه بزرگداشت روز شهدا اظهار داشت: یکی از مهمترین وظایف ما انتقال ارز‌ش‌های هشت سال دفاع مقدس به نسل امروز و ترویج و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی ادامه داد: امروز دشمن با تمام توان ایستاده تا آرمان‌های انقلاب و دوران هشت سال دفاع مقدس را در پیش نسل امروز کمرنگ جلوه دهد لذا باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که این دسیسه دشمنان نیز خنثی شود.
فرماندار شهرستان فردیس در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در دوران هشت سال دفاع مقدس نوجوانان و جوانان بسیاری برای دفاع ازاین سرزمین به جبهه‌ها رفتند و جان خود را برای حفظ آرمان‌های انقلاب از دست دادند افزود: امروز نوبت ما است تا با حفظ و حرمت گذاشتن به خون شهدا راه آنان را ادامه دهیم و اجازه ندهیم افکار پوچ و بی اساس دشمنان بر ذهن و فکر نوجوانان و جوانان امروز تأثیر بگذارد.
قنبرزمانی تصریح کرد: در دوران هشت دفاع مقدس دانش‌آموزان بسیاری از پشت میز مدرسه به جبهه‌ها رفتند و امروز تنها نامی از آنها باقی مانده است.
وی با اشاره به اینکه نسل نوجوان و جوان امروز الگوهایی بسیار بزرگ را در کشور دارند تأکید کرد: دانش‌آموزان و جوانان امروز می‌توانند با الگو گرفتن از رزمندگان مسیر زندگی خود را تعیین کنند و فرهنگ ایثار و شهادت را در خود تقویت نمایند.
فرماندار فردیس برگزاری برنامه‌های فرهنگی و نشست‌هایی با حضور رزمندگان را در رسیدن به اهداف مورد نظر مهم ارزیابی کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا