اخبار

فداکاری رزمندگان در عملیات کربلای ۵ تحسین بر انگیز بود

به گزارش تا شهدا؛ اکبر عاطفی فرمانده گردان عملیات کربلای ۵ در مراسم یادواره شهدای این عملیات  با اشاره به جانفشانی شهدا و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس گفت: اگر امروز بعد از ۲۰ سال کنار هم جمع شدیم به خاطر زنده نگه داشتن یاد و خاطرات شهیدان است و باید نتیجه تلاش و جهاد آنها حفظ شود.
وی افزود: در سال ۶۵ جمهوری اسلامی ایران تدارک عملیات گسترده و بزرگی را در منطقه جنوب کشور فراهم کرد. در این عملیات که به کربلای۴ معروف است قرار بود نیروهای این گردان تا شهر بصره پیش روی کنند اما اتفاقاتی باعث شد عملیات با موفقیت انجام نشود و دشمن تعدادی از رزمندگان ایرانی  و غواصان را اسیر کرد و یا به شهادت رساند.
فرمانده گردان عملیات کربلای ۵ اظهار داشت: عملیات کربلای ۵ بعد از عملیات کربلای۴ در شلمچه اتفاق افتاد و ارتش عراق هیچگاه فکر نمی کرد ایران بتواند بلافاصله تدارک چنین عملیاتی را بدهد. ۴۸ ساعت بعد از آغاز تهاجم گسترده نیروهای ایران در شملچه عراق با تمام امکانات به میدان آمد و نیروهای زرهی، نیروهای هوایی و دریایی عراق وارد منطقه شلمچه شدند و با حداقل امکاناتی که نیروهای رزمنده و بسیجی ایرانی داشتند به مقابله پرداختند.
عاطفی فداکاری و ایثارگری رزمندگان ایران را تحسین برانگیز دانست و گفت: در عملیات کربلای ۵ نیروهای ایرانی تا ۱۵۰ کیلومتر از مرز شلمچه را آزاد کردند و خون های بسیاری در دفاع ازخاک میهن ریخته شد.
گفتنی است در این مراسم  که در قطعه ۴۰ گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزار شد، جمعی از فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و خانواده معظم شهدا و ایثارگران حضور داشتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا