
شهدا و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس ادامه دهنده سیره شهدای عاشورا بودند
به گزارش تا شهدا؛ چهارشنبه ۶ آبان 1394 با حضور معاون فرماندار ، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر عجبشیر، بمناسبت روز تجلیل از اسرا و مفقودان از خانواده های معزز شهدای ۸سال دفاع مقدس به اسامی شهیدان فریدون نوحه خوان، سیفعلی نوین، کاظم احمدی و جانباز عبدالله توکلی دیدار و تجلیل و تکریم بعمل آمد.
سید شمس الدین مراثی معاون فرماندار شهرستان عجشیر در دیدار از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران گفت : شهداو ایثارگران ۸سال دفاع مقدس با تمسک به ادمه اطهار سلام الله علیها ، ادامه دهنده سیره ور راه و روش شهدای عاشورا و بخصوص سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش بودند.
وی گفت : اکنون وظیفه ما پاسداشت و گرامیداشت این ایثارگری ها است و بایستی خود را در راه خدا و اسلام قرار داده و ارزشهای والای اسلامی را سرلوحه خود قرار داده و در جهت رسیدن به سعادت در این راه تلاش و کوشش نماییم.