اخبار

شهدا نماد اقتدار و عزت نظام اسلامی هستند

به گزارش تا شهدا؛ بهروز نصیری  رییس اداره آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان ری در دیدار با خانواده شهیدان حسین دلاوری و صفرعلی میرزا زاده گفت: شهدا برای حفظ و صیانت از ارزشهای انسانی جان خود را نثار کردند واین قرزندان  تربیت شدگان  والدین عزیزی هستند که که امروز با کهولت سنی که دارند ناتوان شده اند و تکریم و سرکشی از این عزیزان کمترین کاری است که می توان انجام داد .
وی دیدار با خانواده‌های شهدا راتقویت روحیه دانست و افزود : راه شهید هیچ گاه بی رهرو نبوده و همچنان این راه پر نور ادامه دارد و شهدا درس بزرگ ایثار و شهادت را به جامعه دادند.
این مقام مسئول تاکید کرد: مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند و می‌دانند اگر این ایثارها نبود کشور و انقلاب حفظ نمی‌شد و وظیفه همه ما این است که راه شهدا را به‌عنوان فرهنگی به نسل‌های آینده انتقال دهیم.
نصیری با بیان اینکه وجود خانواده شهداء در نظام سبب امید و بالندگی جامعه می‌شود افزود: خانواده شهداء سبب افتخار و عزت جامعه و اقتدار نظام هستند.
شایان ذکر است دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران از جمله برنامه های فرهنگی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک ری می باشد و با هماهنگی با بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری اجرا می گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا