شهدا با حضورشان جان و روح تازه ای در کالبد جامعه می دمند

تا شهدا: دیار مرزداران غیور خلیج فارس در هفته آینده و همزمان با ایام صادقیه، میزبان هفت شهید گمنام که پیکرهای پاک و مطهرشان به تازگی در مناطق ام الرصاص و زبیدات تفحص و کشف شده خواهد بود.
 
در بین این هفت شهید سرافراز، کوچکترین شهید ۱۵ سال و بزرگترین ۲۵ سال و مابقی بین ۱۷ تا ۱۸ سال سن دارند. شش شهید در عملیات کربلای ۴ و یک شهید نیز در عملیات والفجر ۸ به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند.
 
شش تن از شهدا ازجمله غواصان عملیات کربلای ۴ هستند که با دستان بسته به شهادت رسیدند و زنده به گور شده بودند.
 
این هفت شهدا ازجمله ۲۷۰ شهیدی می باشنده که طی عملیات اخیر تفحص کشف شدند و از طریق مرز شلمچه وارد کشور شدند.
 
این شهدا ابتدا در پایتخت با استقبال کم نظیر اقشار مختلف مردم تشیع و سپس به استان کرمان انتقال داده شدند که صبح روز شنبه ۱۷ مرداد ساعت هشت از مرز شرقی استان هرمزگان وارد شهرستان رودان می شوند.
 
پس از عبور کاروان شهدا در مناطق روستایی شهرستان رودان(آبنما، سرجوئیه، آسیاب، خراجی، سردنگ کمیز، خیرآباد، کهنشوئیه، دهگلکن، میدان مرکزی بخش بیکاه، سکل، اسلام آباد)، از ساعت ۱۸ امروز مراسم تشیع از بندملا به سمت میدان مرکزی شهر رودان برگزار می شود.
 
شنبه شب بعد از نماز مغرب و عشاء نیز مراسم معنوی وداع با شهدای غواص گمنام در مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) این شهر با حضور آحاد مردم برگزار خواهد شد.
 
عصر روز یکشنبه ۱۸ مرداد کاروان شهدا رودان را به مقصد بندرعباس ترک خواهد کرد و مردم روستاهای حسنلنگی، شمیل، جلابی و دهنو در طول مسیر به استقبال شهدا می آیند.
 
ساعت ۱۷ شهروندان بندرعباسی در ورودی شرقی این شهر در میدان دفاع مقدس به پیشواز کاروان شهدای گمنام خواهند رفت و پیکرهای پاک شهدای سرافراز را تا مقابل تیپ تفنگداران مشایعت می کنند.
 
از ساعت ۱۸ مراسم استقبال مردمی از روبروی تیپ تفنگداران دریایی قبل از صدا و سیمای مرکز خلیج فارس آغاز و سپس مراسم تشیع از تیپ تفنگداران تا امامزاده سید مظفر(علیه السلام) برگزار خواهد شد.
 
بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء، مراسم معنوی وداع با شهدا همراه با سخنرانی و خاطره گویی رزمندگان خط شکن غواص گردان ۴۲۲ تیپ ذوالفقار لشکر ۴۱ ثارالله در صحن امامزاده برگزار می شود.
 
برنامه در محضر شهدا و شبی با شهدا از دیگر برنامه های یکشنبه شب در حسینیه امامزاده سید مظفر(علیه السلام) است که تا سحرگاه ادامه خواهد داشت.
 
عصر روز دوشنبه ۱۹ مرداد پیکر پاک یکی از شهدا در کوی ولیعصر(شهرک مسکونی هدیش) منطقه یکم نیروی دریایی ارتش به خاک سپرده می شود.
 
در این روز سه شهرستان میناب، قشم و بستک نیز هر کدام میزبان ۲ شهید گمنام خواهد بود که برنامه های استقبال، مراسم وداع و شبی با شهدا را با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه خانواده های شاهد و ایثارگر برگزار می کنند.
 
صبح روز سه شنبه ۲۰ مرداد مصادف با سالروز شهادت امام جعفر صادق(علیه السلام)، مراسم تشیع و خاکسپاری ۲ شهید گمنام در شهر هشتبندی بخش توکهور شهرستان میناب، ۲ شهید در شهر کوشکنار شهرستان بستک و ۲ شهید نیز در جزیره لارک شهرستان قشم در قلب خلیج فارس برگزار می شود.
 
محمود راستی، شهروند رودانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در هرمزگان گفت: از چند روز قبل اقشار مختلف مردم این شهرستان خود را برای استقبال از کاروان شهدا آماده می کنند.
 
او می افزاید؛ شهدا با اهدا جان خویش از دین مبین اسلام و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کردند و همه ما در برابر خون پاک شهدا مدیون هستیم.
 
وی شرکت در مراسم گرامیداشت شهدا را باقیات و صالحات دانست و گفت: امروز خودم به همراه همسر و فرزند خردسالم در این مراسم معنوی شرکت خواهیم کرد و به دیگران نیز سفارش می کنم با حضور در این برنامه از برکات معنوی آنها بهره مند شوند.
 
ناهید شهسواری از اعضای کانون های فرهنگی هنری شهر بندرعباس نیز از برنامه ریزی کانون های مساجد جهت حضور فعال مردم در امراسم استقبال و تشیع شهدای گمنام خبر داد و گفت: شهدا با ایثار و ازخودگذشتگی، عزت و سربلندی را به ملت ایران به ارمغان آوردند.
 
وی شهدا را بهترین الگوها برای نسل جوان امروز ایران اسلامی دانست و افزود: جوانان ما باید به وجود جوانان اوایل انقلاب به خود ببالند و افتخار کنند و از آنان در تمامی مراحل زندگی الگو بگیرند.
 
رستم خاکساری، رییس شورای اسلامی شهر هشتبندی نیز حضور شهدا را مایه خیر و برکت دانست و گفت: همان طور که شهدا در دوران دفاع مقدس با ایثار جان خود از مرزهای جغرافیایی ما در برابر دشمن دفاع کردند امروز نیز با حضورشان از مرزهای عقدیتی در برابر هجمه های فرهنگی عقیدتی دفاع خواهند کرد.
 
وی بر حضور گسترده مردم در مراسم تشیع و خاکسپاری شهدای گمنام تاکید کرد و افزود: در مراسم استقبال، تشیع، وداع و تدفین، همه مردم استان هرمزگان درحق شهدا برادری و خواهری خواهند کرد.
 
گفتنی است؛ کانون های فرهنگی هنری مساجد، هیات های مذهبی، پایگاه های مقاومت بسیج و اقشار مختلف مردم آمادگی خود را جهت حضور گسترده در این مراسم معنوی اعلام کرده اند.
* شبستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا