شهادت از برترین واژه‌های فرهنگ اسلامی است

تا شهدا؛ مظفر میرزابیگی درادامه افزود: سرزمين پاك ايران بيش از هر جاي ديگر، مفتخر به داشتن ارزش‌هاي والا و اصيلي است كه نمونه‌ي آن را دركمتر جايي مي‌توان يافت؛ “فرهنگ ايثار و شهادت” يكي از ارزش‌ها است كه هم زمان با تاريخ اين سرزمين شكل گرفته و هميشه از جايگاه ويژه‌اي برخوردار بوده است.
فرمانده گروه ۴۰۵ روانی نزاجا ادامه داد: پس از واقعه‎ي عظيم عاشورا، اعتبار و ارزش اين فرهنگ در نزد ايرانيان دو چندان شده و جنبه‌ي تقدس و الهي نيز به خود گرفته است.
وی ضمن تکریم و تجلیل از والدین شهدا گفت: دیدار از والدین گرانقدر شهدا افتخار و سعادت است.
محمد بهاورند فرماندار ساوه نیز شرایط امروزی و حاکمیت نظام دینی را مرهون ایثارگری و از خودگذشتگی شهدای انقلاب اسلامی دانست و گفت: شهدای انقلاب با توکل به خدا و اقتدا به امام خود طاغوت زمان را سرنگون و زمینه حکومت دینی را فراهم کردند و نظامی را بنا نهادند که در شرایط موجود الگوی بسیاری از آزادگان دنیا است و نیز نمونه ای برای انقلاب درکشورهای اسلامی به  شمارمیرود.
همچنین رئیس بنیاد ساوه اظهار کرد: مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند و می‌دانند اگر این ایثارها نبود کشور و انقلاب حفظ نمی‌شد و حقیقتا با دیدن صبر و روحیه بالای والدین شهدا، همه ما روحیه می‌گیریم.
سیدمصطفی کشفی افزود: اگر بخواهیم انقلاب ما پایدار بوده و استمرار داشته باشد باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج کنیم تا جوانان ما با این فرهنگ آشنا شود.
گفتنی است اين ديدار باهدف تجديد ميثاق باشهدا و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت روز چهارشنبه هشتم مهرماه ۹۴ باحضور مظفر میرزابیگی فرماندهی گروه ۴۰۵عملیات روانی نزاجا، محمد بهاروند معاون استاندار و فرماندار، علی طالبی فرماندهی نیروی انتظامی، محمد جعفری فرماندهی نیروی مقاومت بسیج و سیدمصطفی کشفی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ساوه انجام شد.
شهید حسین راهی اعزامی لشگر ۷۷ خراسان سال۶۷ درمنطقه فکه عملیات پدافندی و شهید سیدهادی صالحی اعزامی از لشگر ۵۸ درسال ۶۷ درشمال سومار عملیات پدافندی به شهادت رسید و جانباز و آزاده عباسعلی بهرامی که ۲۵ماه در زندان تکریت در اسارت به سر برده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا