سرکشی از خانواده شهدا نسل جوان را با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا می کند

تا شهدا: شهیده مهرانگیز معرفت يكي از ۶۵۴ زن شهيده استان آذربايجان غربي است وي در هشتم بهمن ماه سال ۱۳۳۸ در روستاي گورچين قلعه اروميه چشم به جهان گشود و در سي ام بهمن ماه سال ۱۳۶۵ در سن ۲۷ سالگي در یازدهم بهمن ماه سال ۶۵ در حادثه اولين بمباران شهرستان اروميه به دست رژيم بعثي عراق به شهادت رسيد.
اين شهيده بزرگوار به همراه دو فرزند خود كه يكي ۱۵ ماهه و ديگري ۳ و نيم ساله بودند در نزديكي ميدان شهداء در حادثه بمباران مورد اصابت قرار گرفته و دو فرزند وي به نام هاي ناصر و سجاد كه همراه وي بودند نيز زخمي مي شوند كه فرزند بزرگ وي هم اكنون از ناحيه چشم و پا به درجه رفيع جانبازي نائل شدند.
مينو اصلاني مسئول بسيج جامعه زنان كشور در اين ديدار خانواده شهدا را مايه بركت و افتخار كشور عنوان كرد و گفت: مظلوميت زنان شهيده كه بدون سلاح و مدافع به شهادت رسيدند بيشتر از ساير شهيدان است.
وي شناسايي ۷ هزار زن شهيده كشور را نقطه عطفي عنوان كرد و افزود: گاها در پاره اي از مواقع هيچ آثاري از برخي زنان شهيده در دست نيست كه شناسايي و ثبت آثار آنان در الويت است.
مسئول بسيج جامعه زنان كشور اظهار كرد: مقام معظم رهبري در پيامي به كنگره زنان شهيده آنان را لشكري از فرشتگان و معلم ثاني عنوان كرد كه تماشاگر نبودند بلكه خودشان در ميدان بودند.
وي قرار گرفتن در جمع خانواده هاي شهدا را مايه افتخار عنوان كرد و گفت: صبر و شكيبايي خانواده هاي شهدا مثال زدني و ستودني است.
اصلاني شهدا را شمع و چراغ مملكت عنوان كرد و افزود: سرکشی از خانواده شهدا جهت الگودهي به نسل امروزي كه مورد هجمه فرهنگي وسيع دشمنان هستند آنان را با فرهنگ ايثار و شهادت آشنا می کند.
وي تصريح كرد: شهدا افرادی نمونه و الگو هستند که با حرکت در مسیر الهی راه خود را انتخاب کرده و عاشقانه و خالصانه به دیدار معبود پر گشودند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور دفاع مقدس را بزرگترین دستاورد نظام جمهوری اسلامی عنوان كرد كه زنان در بدست آوردن این دستاورد نقش‌های تأثیرگذاری را ایفا کردند.
وی با اشاره به مغفول ماندن نقش مهم زنان در جنگ تحمیلی گفت: زنان در هشت سال دفاع مقدس با ایستادگی و مقاومت زمینه را برای همسران خود فراهم می کردند که متاسفانه این فصل از دفاع مقدس مغفول و این درحالیست که ایثار و گذشت زنان بهترین راه گشا برای مشکلات خانوادگی امروزه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا