اخبار

ساماندهی تمام گلزارهای شهدای استان بوشهر

به گزارش تا شهدا؛ حجت‌الاسلام ابراهیم تشکری در نهمین جلسه شورای اداری استان بوشهر با بیان این که مشکلات جامعه ایثارگری مورد توجه مسئولان استان بوشهر است، اظهار داشت: در رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگری استان بوشهر اقدامات خوبی انجام شده است که از تلاش‌های مسئولان قدردانی می‌شود.
وی با بیان این که استان بوشهر در حوزه ایثار و شهادت دارای کارنامه درخشانی است، تصریح کرد: در حوزه استعمارستیزی و استکبار‌ستیزی و در ۸ سال دفاع مقدس، استان بوشهر دارای جایگاه مهمی است که شهیدان رئیسعلی دلواری، مهدوی و همرزمانش و ۲ هزار و ۸۴ شهید نماد این امر است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر افزود: بوشهر در حوزه ایثار و شهادت ۲ هزار و ۸۴ شهید، ۵ هزار و ۸۱۷ جانباز و ۴۳۳ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
تشکری با بیان این که تمام گلزارهای شهدای استان بوشهر ساماندهی شده است، افزود: در راستای ساماندهی گلزار شهدای استان بوشهر ۵۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
وی ارائه خدمات زیربنایی به خانواده معظم شهدا را از برنامه‌های مهم بنیاد استان بوشهر دانست و خاطر‌نشان کرد: در این راستا با درایت استاندار بوشهر ضمن این که خدمات ویژه‌ای به جامعه ایثارگری ارائه می‌شود، بزرگ ترین اردوگاه فرهنگی تفریحی جنوب کشور در گناوه ساخته می‌شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر از افتتاح فاز نخست مجتمع فرهنگی و توان بخشی بنیاد استان بوشهر، گفت: در صورت تامین تجهیزات مورد نیاز توان بخشی و صدور مجوزهای لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این مجتمع ۲۲ اسفند سال جاری افتتاح می‌شود.
تشکری افزود: عملیات اجرایی فاز دوم مجتمع فرهنگی و توان‌بخشی بنیاد استان بوشهر در زمینه طرح‌های فرهنگی و ورزشی سال آینده آغاز می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا