اخبار

زنده نگهداشتن یاد شهدا، ادامه راه آنان است

به گزارش تا شهدا؛ مرتضی انصاریفر از افتتاح نمایشگاه آثار شهدا شامل عكس، وصيت‌نامه، دل‌نوشته و دست‌خط با تلاش بنياد اراك و با هدف آشنايي نسل جديد با فرهنگ ايثار و شهادت به مناسبت دهه فجر از ۱۱ بهمن ۹۴ در امام زاده آمنه خاتون این شهرستان خبر داد.
رئیس بنیاد اراک درحاشیه این مراسم، افزود: امنیت و آسایش کنونی ما مرهون خون‌های ریخته شده شهدای والامقامی است که اجرای چنین برنامه‌هایی کمترین کار برای گرامی داشت یاد و خاطره آنان است.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و همچنين خنثی کردن توطئه‌های دشمنان انقلاب دانست و تأکید کرد: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی موجب حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و گرامیداشت حماسه‌سازان و حماسه آفرینان هشت سال دفاع مقدس و آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی وگسترش روحيه ايثار و  شهادت طلبي است.
گفتني است بازديد از نمايشگاه با استقبال خوبي روبرو شد و نمايشگاه تا ۲۲ بهمن ماه دایر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا