
رسیدگی به مشکلات خانواده شهدا از وظایف مسئولان است
به گزارش تا شهدا؛ مراسم تجلیل از خانواده های شاهد و جانبازان ۷۰ درصد شهرستان ورامین با حضور آیت الله سیدمرتضی محمودی امام جمعه و نادر نصیری مدیر کل بنیادشهید وامورایثارگران شهرستانهای استان تهران در گلزار شهدای حسین رضا(ع) برگزار شد.
امام جمعه ورامین نیز در گفت و گو با خبرنگار ایثار اظهار داشت: برگزاری طرح سپاس به منظور تکریم از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران یک حرکت ارزشمند فرهنگی است.
آیت الله سیدمرتضی محمودی افزود: قطعا یکی از وظائف مسئولان و مدیران ادارات، توجه و رسیدگی به مشکلات و دغدغه های خانواده شهدا و جامعه ایثارگری است.
وی در خاتمه ادامه داد: امروز دشمن تلاش دارد تا ملت ایران را به وسیله ابزارهای مختلف از فرهنگ شهید و شهادت دور کند و قطعا برگزاری چنین طرح هایی برای مقابله با طرح های دشمن موثر خواهد بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران در ادامه افزود: برای نخستین بار در کشور، ۵۱۳ خانواده شهید و ایثارگر در یک روز توسط مسئولان ادارات مورد بازدید و تکریم قرار می گیرند.
وی متذکر شد: هدف از برگزاری این طرح تجلیل از دلاورمردی های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس و تکریم صبر و ایستادگی خانواده های آنان و افزایش روحیه و نشاط معنوی میان مسئولان و مدیران ادارات است.
نصیری یادآور شد: همچنین در این دیدارها، مشکلات پیش روی خانواده معظم شهدا و ایثارگران شهرستان ورامین مورد بررسی قرار گرفته و دستورات لازم برای حل آن صادر خواهد شد که این امر نیز می تواند برکات و دستاوردهای فراوانی را به همراه داشته باشد.