اخبار

راه شهادت همواره بر روی سالکان واقعی باز می باشد

به گزارش تا شهدا؛ دو شنبه ۱۹ بهمن  ماه ۱۳۹۴  با حضور خانواده های معظم شاهدوایثارگر ، مردم و مسئولین ، سردار ایرانزاد ،رئیس ستاد پشتیبانی مدافعان حرم آذربابجان شرقی ، فرماندار ، امام جمعه ، روسای ادارت ، خانواده های معزز شهدا و ایثارگران اهر   یادواره شهدای مدافع حرم اهر در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی اهر برگزار شد.
سردار محسن ایران زاد رییس ستاد پشتیبانی مدافعان حرم استان آذربایجان شرقی اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون شهدای انقلاب و شهدای ۸ سال دفاع مقدس  بیان کرد و از رشادت ها و دلیریهای سربازان رشید اسلام در دفاع از حریم امن الهی و جبهه مقاومت در سوریه و عراق تجلیل و قدر دانی کرد.
سردار ایران زاد گفت: راه شهادت همواره بر روی سالکان واقعی باز بوده و شهدا شفیع روز جزای انسانهای مومن و پاک دامن خواهند بود.
وی تقدیم هزاران هزار شهید ، جانباز و آزاده در این استان را افتخار مردم غیور و ولایتمدار استان آذربایجان شرقی دانسته و  اعلام کرد وظیفه ماست تا با اقتدار تمام پشتیبان  ولایت فقیه و قدردان خوان شهدا و ایثارگران باشیم تا این انقلاب به سر منشاء اصلی آن که همان رهبری منجی عالم بشریت امام زمان (عج) است سپرده شود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا