
اخبار
دیدار مسئولان استان با خانواده شهید مدافع حرم اراک
به گزارش تا شهدا؛ استاندار استان مرکزی دراین دیدار گفت: بر همه ما واجب است به اندازه توان خود، روحيه خدا باوري، ايمان به معاد، عشق به به اهل بيت(ع)، اخلاص و خدمت به مردم شريف را در آحاد ملت، به ويژه جوانان، تقويت كرده و زنده نگهداريم و از اين طريق نسبت به آرمانهاي امام و شهداي گرانقدر و رهبر معظم انقلاب اداي دين کنیم.
محموذ زمانیقمی شهادت این شهید بزرگوار را به خانوادهاش تبریک و تسلیت گفت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز گفت: نباید فراموش کنیم که انقلاب ما با چه اهدافی شکل گرفت و چه بر ملت و کشور گذشت، اینگونه است که همه تلاش را برای ادامه راه شهدایمان بکار میبریم.
حجتالاسلام حسن هنرمند رزمندگان انقلاب اسلامی ایران را ازشجاعترین انسانها دانست و تأکیدکرد: جوانان انقلابی ما با شجاعت، ایمان به خدا و اتحاد در پیشبرد اهداف امام(ره) و انقلاب اسلامی تلاش کرده و بانثار خون خود باعث تداوم انقلاب و استقلال ایران شدند.
سردار كريمي فرمانده سپاه روح اله اراك نیز فداكاري و از جان گذشتن در راه ايمان و عقيده و شهادت به عنوان عاليترين نماد ياري و خدمت به دين و جامعه دانست.
حسين بختياري فرماندار اراک نیز گفت: بحث مسئوليتپذيري و پاسخگويي به مشكلات انسانهاي ديگر از جمله خدمت به ديگران كاري بوده كه شهدا به آن اهمیت میداند.
گفتنی است این دیدار عصر روز چهارشنبه ۱۶ دي ۹۴ درمنزل خانواده شهيد محمد زهرهوند انجام و از ایشان تجلیل و تقدیرشد.