اخبار

دیدار باخانواده شهدا، ادای دین به ارزش‌های انقلاب است

به گزارش تا شهدا؛ سیدمصطفی کشفی دراین دیدار افزود: مسئولان باید خود را نیازمند به شهدا بدانند و باتمام وجود درخدمت‌رسانی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران بکوشند و دررسیدگی به مشکلات آنها نهایت سعی وتلاش خود را به کاربندند.
رئیس بنیاد ساوه بابیان اینکه از برنامه‌های ۲۲اسفند و شناساندن روز شهید باید به بهترین شکل ممکن استفاده کرد، افزود: این ایام بهترین فرصت است تا یاد و خاطر همه شهیدان زنده نگه داشته شده و بر آرمان‌های این شهدا تأکید شود.
کشفی درادامه از صبرو رشادت‌ها و تلاش‌های یادگاران شهدا درعرصه دفاع مقدس تقدیر به عمل آورد و اظهارداشت: اگر شهادت شهیدان، جانبازی جانبازان، اسارت آزادگان و دلیرمردی رزمندگان غیور انقلاب نبود، امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران درجهان شناخته شده نبود.
این مقام مسئول افزود: شهدا مظهر اقتدار و عظمت ایران هستند که با نثار جان خود انقلاب را از طوفان حوادث حفظ کردند و درعمل ثابت کردند که امر به معروف ونهی ازمنکر باید درجامعه رواج یابد و نباید بی‌تفاوت ازکنار آن گذشت.
گفتنی است این دیدار روز چهارشنبه ۱۲ اسفند ۹۴ دربیت منور شهید انجام شد.
شهید رسول رسولی درسال، ۶۶بمباران هوایی درتهران به شهادت رسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا