اخبار

دیدار استاندار گیلان و مدیرکل با خانواده شهید مدافع حرم

به گزارش تا شهدا؛ دکتر نجفی در این دیدار  مقام شهدا را نزد پروردگار بسیار والا و ارزشمند دانست و افزود: شهدای مدافع حرم با تمسک به آیات قرآن مجید و اهل بیت عصمت و طهارت در این راه قدم برداشتند.
وی خاطرنشان کرد: این عزیزان با عزمی دینی،معرفتی و سیاسی به جهت دفاع از حریم اسلام و حفاظت از مرزهای وطن به صورت داوطلبانه و با علاقه ای خاص در فرامرزها حضور پیدا می کنند.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه خون این شهدا اجازه ی ورود ظلم ، ستم ، خدعه و نیرنگ را به داخل کشور نخواهند داد تصریح کرد: گذر زمان اهتمام این عزیزان را برما بیشتر روشن می کند
وی با بیان اینکه صبر و تحمل پدران،مادران ، همسران و فرزندان این شهدا ستودنی است افزود: افتخار می کنیم در دولتی خدمت می کنیم که در خدمت خانواده های شهداست چون آنان تمام زندگی خود را صرف این نظام و مملکت کردند.
استاندار همچنین با محکومیت شهادت شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان گفت: این شهید عزیز نیز به دلیل دفاع از اسلام ناب محمدی  در کشور خود به شهادت رسید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا