اخبار

دیدار استاندار فارس با جمعی از خانواده های شهدای انقلاب اسلامی

به گزارش تا شهدا؛ رجبعلی راهی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در این مراسم گفت: فارس در دوران انقلاب، ۱۵۷ شهید تقدیم کرد که ۸۳ نفر از آنان متعلق به شیراز و ۷۴ نفر نیز متعلق به دیگر شهرهای استان است.
در ادامه این نشست ، تعدادی از آزادگان زندانی سیاسی دوران انقلاب و خانواده های معظم شهدا به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
سید محمد مهدی جعفری یکی از آزادگان زندانی سیاسی دوران انقلاب در فارس، گفت: آزادگان آزاده اند چون زیر بار ظلم و استبداد رژیم طاغوت نرفته اند و به وظیفه الهی خویش عمل کرده و در برابر ظلم ظالمان به پا خاسته اند. وی افزود: در زمان حکومت رژیم ستم شاهی ، ما با جور و ستم حاکمان مستبد مبارزه میکردیم و در حال حاضر وظیفه ما، مبارزه با هرگونه جهل و خودخواهی است.
عباس محمودی یکی دیگر از این آزادگان نیز خواستار توجه بیشتر مسئولان به مشکلات جوانان در جامعه و موضوعات فرهنگی شد.
در ادامه این نشست، چند تن دیگر از خانواده های معزز شهدا نیز خواستار توجه بیشتر مسئولین به وضعیت معیشتی و درمان خانواده های شهدا و ایثارگر و حل مشکلات آنها شدند.
افشانی استاندار فارس نیز گفت : خانواده های معظم شهدا ، ایثارگر و آزاده دوران انقلاب از پیشتازان نهضت مبارزه با ظلم و ستم بوده و نقش بزرگی در پیروزی انقلاب اسلامی بر عهده داشته اند و اکنون نیز چون شاخص و چراغ راهنما وظیفه هدایت جامعه را برعهده دارند.
وی افزود: قدردانی و خدمتگزاری به خانواده های معظم شاهد و ایثارگر ، امروزه از وظایف مسئولان در برابر زحمات این بزرگواران است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا