دو شهید فاطمی در خاک شهر بهشت آرام گرفتند

تا شهدا؛ پیکر دو شهید فاطمی مدافع حرم حضرت زینب(س) صبح امروز با حضور مسئولین، خانواده شهدا و ایثارگران و مردم شهید پرور پایتخت معنوی ایران اسلامی از مقابل مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر امام مهربانی‌ها تشییع و پس از طواف در این بارگاه ملکوتی در گلزار شهدای «بهشت رضا» مشهد به خاک سپرده شدند.
پیکر شهیدان سید علی عالمی و علی رحیمی در این مراسم بر دستان مردم مشهد الرضا تشییع و تا آرمگاه ابدی این غیورمردان بدرقه شد و شرکت کنندگان در این مراسم با آرمان‌های شرافت‌مندانه این شهدا تجدید پیمان کردند.
در این مراسم معنوی که با حضور تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، مسئولین بنیاد و فرماندهان نظامی و انتظامی همراه بود، شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهای «مرگ بر امریکا» و «مرگ بر اسرائیل» نفرت خود را نسبت به استکبار جهانی نشان دادند.
شایان ذکر است شهیدان سید علی عالمی و علی رحیمی از شهدای حرم فاطمی بودند که قریب به دو هفته پیش در منطقه حومه دمشق سوریه که در برابر دشمنان قسم خورده اهل بیت عصمت و طهارت پس از جهاد دلیرانه به فیض شهادت نائل شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا