دشمنی که به برکت خون شهدا از در اخراج شده، به دنبال نفوذ از پنجره است

به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی زارعی شب گذشته در یادواره ۶۶ شهید مسجد النبی (ص) و مسجد المهدی (عج) اظهار کرد: هر نعمتی شکری دارد و شکر هر نعمت احساس مسوولیت نسبت به آن نعمت و پاسداری از آن است.
وی گفت: انقلاب اسلامی نعمت بود و نعمت های بسیاری همچون ولایت، گسترش فرهنگ دینی و اسلامی را به همراه داشت و امروز شکر این نعمت ها، پاسداری آنها است.
این کارشناس دینی با اشاره به عظمت نعمت انقلاب اسلامی گفت: کسی نباید دوران رژیم پهلوی را با امروز مقایسه کند زیرا مفاسد و چالش های ما بسیار زیاد بود از یک سو وجود مراکز فساد و شرابفروشی ها و زمینه های فساد زمینه دینداری را مشکل ساخته بود.
وی اظهار کرد: فقدان آزادی و استقلال به گونه ای بود که سیاستمداران و مستشاران آمریکایی صاحب نظر و صاحب اختیار ایران بودند و فرقه های ساخته استکبار همانند بهائیت در دربار شاه و ارتش نفوذ تعیین کننده ای داشتند.
امام جمعه سابق شهرک مجلسی گفت: امروز کشوری چون عربستان برای ایجاد امنیت خود دست به دامن آمریکا و رژیم صهیونیستی می شود و آنها را پشتیبان خود می داند ولی اقتدار رهبر معظم انقلاب که با اتکا به قدرت الهی عربستان را تهدید کردند، آنها سراسیمه کرد و آماده هرگونه همکاری شدند.
حجت الاسلام زارعی اظهار کرد: امروز ایران اسلامی کابوسی برای سردمداران آمریکا است و همه نامزدهای انتخاباتی آمریکا برای رای آوردن راه حل های خود را برای کنار آمدن با ایران را با مردم خود مطرح می کنند.
وی ادامه داد: امروز انقلاب اسلامی نه تنها به برکت خون شهدا از امنیت خوبی برخوردار است بلکه نقشه دشمن در عراق، لبنان و سوریه را نیز نقش برآب می کند.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: تمام کینه های دشمن از ایران اسلامی است و لذا به دنبال نفوذ و فتنه است و رهبر معظم انقلاب با درایت این نقشه ها را معرفی کردند و همواره هشدارهای لازم را داده اند.
وی تصریح کرد: کسانی که ادعا می کنند با امام خمینی (ره) ارتباط بیشتری دارند حق بیشتری ندارند بلکه مسوولیت بیشتری دارند و باید بیش از دیگران برای انقلاب اسلامی دلسوزی کنند.
این کارشناس دینی تاکید کرد: اگر ولایت فقیه نبود آمریکا طومار نظام اسلامی را در فتنه های ۷۸ و ۸۸ در هم پیچیده بود ولی وحدت مردم حول محور ولایت موجب شکست دشمن در این توطئه ها شد.
وی تصریح کرد: بیشترین تاکید شهدا در وصیتنامه هایشان سفارش به جایگاه ولایت فقیه است زیرا شهدا همواره مصمم بودند از خط قرمزهایی که ولی فقیه ترسیم می کند، تعدی صورت نگیرد و جان خود را نیز در همین راه تقدیم اسلام کردند زیرا خط قرمز ولی فقیه خط قرمز اسلام است.
این کارشناس دینی و فرهنگی با اشاره به نقشه دشمن برای تاثیر گذاری بر ملت ایران از طریق تولید محصولات ضد فرهنگی، گفت: اگر جامعه ای در لجن زار شهوت غرق شد، نمی تواند از آرمانهای خود دفاع کند.
وی تصریح کرد: ترویج مادی گری، شهوت بی حد و مرز، بی تفاوتی نسبت به اوضاع جامعه، تجمل گرایی، بی ثباتی خانواده و تغییر ارزشها و ضد ارزشها، از طریق برنامه های ماهواره ای از دیگر طرح های دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا