اخبار

حضور در جمع خانواده ‏هاى معظم شهدا افتخار بزرگی است

به گزارش تا شهدا؛ امیر پورجوادی در دیدار با خانواده شهید علی اکبر دولو با اشاره به اینکه برای من افتخار و شرف است كه در جمع خانواده‏ هاى معظم شهدا و بازماندگان آن ها باشم، افزود: خانواده‏ شهيدان و ايثارگران از نظر تأثير و ارزش رفتار و حركت، فقط با خود شهدا قابل مقايسه هستند و با هيچ قشر ديگرى در انقلاب اسلامی قابل مقايسه نيستند.
پورجوادی گفت: ارزش آن مادران و پدران، آن همسران و فرزندان و بازماندگان كه حرمت خون شهيدشان را حفظ كردند و با صبر و گذشتشان مظهری از فداكارى در پيشبرد اهداف انقلاب شدند، اين است كه به عنوان يكى از مؤثرترين و نقش‏ آفرين‏ ترين عناصر كشور مطرح باشند.
لازم به ذکر است، شهید علی اکبر دولو متولد ۱۳۳۳ است و شهادت و سوم اسفند ۱۳۶۲ در درگیری مستقیم با دشمن در جبهه در محل مجنون اتفاق افتاد و از این شهید دو فرزند به نام های محمد و معصومه به یادگار مانده است و مزار وی در گلزار شهدای سید فتح الله است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا