حرکت در مسیر شهدا فرهنگ همدلی و همزبانی را در جامعه زنده می کند

تا شهدا: به مناسبت گرامیداشت ماه مبارک رمضان فرماندار پیرانشهر، نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و تعدادی از مسئولین از خانواده های معظم شهدا دیدار کردند.
در این دیدار فرماندار پیرانشهر گفت: امروز به فضل همین شهادتها و برکت خون شهدا ملت ما سربلند و آبرومند است. .
اردوان نوسودی افزود: خون شهیدان عزیز ما بهای بزرگی است که ملت ایران برای حفظ شرف، استقلال و دین پرداخته است که قدم برداشتن در مسیر شهدا فرهنگ همدلی و همزبانی را در جامعه زنده می کند.
حجت الاسلام نقیبی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت پیرانشهر نیز در این دیدار گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا باعث تداوم انقلاب اسلامی ما است ویاد شهدا باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد .
 در این دیدار خضری نماینده مردم  پیرانشهر و سردشت نیز گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا باعث تداوم انقلاب اسلامی ما است ویاد شهدا باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد.
وی افزود: زنده کردن یاد شهیدان باعث اعتلای اسلام و انقلاب می شود و با جدیت در آموزش و پرورش معتقدیم که یاد خاطرات شهدا و خلق و خوی آنها ترویج همدلی و همزبانی است و آن روزی که یاد و خاطره آنها نباشد تفرقه و جدایی در جامعه به وجود می آید
 سلیمانی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پیرانشهر نیز به وضعیت عمومی خانواده ها و تشریح زندگینامه شهدا پرداخت و گفت: شهدا اقتدار و عزت به ملت ایران دادند و امروزه زیر سایه شهدا در امنیت و آرامش هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا