اخبار

جشن مهمانی لاله‌ها در شهرکرد برگزار می‌شود

تا شهدا؛ قدرت‌الله رئیسی امروز با اشاره به جایگاه عظیم شهدا در جامعه اظهار کرد: گلزار شهدای روستای کران ساماندهی و بهسازی می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی گلزار شهدای چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: تاکنون تعداد زیادی از گلزار شهدای چهارمحال و بختیاری ساماندهی شدند.
این مسئول با اشاره به نقش شهدا در پیروی انقلاب اسلامی عنوان کرد: شهدا در هشت سال جنگ دفاع مقدس با گذشتن از جان خود از مهین، ناموس و دین خود دفاع کردند.
وی بیان داشت: ترویج فرهنگ شهادت و ایثار در جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید بدان توجه شود.
رئیسی از زیرسازی و آسفالت جاده گلزار شهدای روستای کران خبر داد و گفت: با همکاری اداره کل بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری جاده گلزار شهدای روستای کران زیرسازی و آسفالت می‌شود.
وی با اشاره به برنامه‌های دهه مبارک فجر سال جاری عنوان کرد: همزمان با دهه‌ی مبارک فجر جشن مهمانی لاله‌ها در شهرکرد برگزار می‌شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری افزود: برنامه فرهنگی و ورزشی، دیدار با خانواده شهدا و غبارروبی گلزار شهدا و تجدید میثاق با این بزرگواران از دیگر برنامه‌های دهه مبارک فجر در این استان است.
وی به برگزاری مراسم شاخص میهمانی لاله‌ها در تاریخ ۱۵ بهمن اشاره کرد و اظهار داشت: این مراسم معنوی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ایام الله دهه فجر است که هر ساله در سراسر کشور برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا