اخبار

جریان نفوذ جدی گرفته شود

به گزارش تا شهدا؛ حجت‌الاسلام علی شریفی ظهر امروز در جمع شماری از مسئولان بسیج مساجد و محلات خاتم‌الانبیا (ص) شاهرود با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله باقرالنمر اظهار کرد: خون شهدای مظلوم سبب بارور شدن درخت انقلاب و اسلام عزیز می‌شود و باید در راستای تبیین این رشادت‌ها و استقامت‌ها در جامعه تلاش کرد.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در مکتب اسلام قدرت‌آفرین است، افزود: اقتدار امروز انقلاب اسلامی و نفوذ آن در جهان به برکت مجاهدت مردان و زنان ایثارگری است که از همه‌چیز خود گذشتند تا انقلاب و اسلام ناب پابرجای بماند و روزبه‌روز بر اقتدار آن افزوده شود.
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: مکتب اسلام ناب، مکتب رحمت و مهربانی، سعادت و ارزش‌گذاری انسان و رسیدن به معبود و قرب الی‌الله است و این را ظالمان، شیاطین و تاریک‌دلان برنمی‌تابند و با آن به مبارزه برمی‌خیزند.
وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ ایثار، شهادت و خدمت در جامعه روزبه‌روز گسترده‌تر شود و همین وحدت و همدلی در جامعه سبب می‌شود الگویی برای جهانیان باشیم و همه از ما تبعیت کنند.
شریفی با بیان اینکه حضور بسیج در مسجد و محله سبب ایجاد وحدت و همدلی می‌شود، بیان کرد: بسیج باید در محله به‌عنوان نقطه اتکای اهالی برای رفع مشکلاتشان و ایجاد محیطی به منظور کمک به دیگران و اثرگذاری فرهنگی بین اقشار مختلف مطرح باشد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به بصیرت‌افزایی در جامعه گفت: بسیج باید تلاش کند تا با توجه به گفتمان رهبری، در راه بصیرت‌افزایی در جامعه با برگزاری برنامه‌های مختلف و نشست‌ها تلاش کند و این را باید سرلوحه کارها قرار داد.
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان شاهرود تأکید کرد: جریان نفوذی که رهبر انقلاب بر آن تأکید دارند، باید جدی گرفته شود و این جریان را برای آحاد مردم و بسیجیان توسط کارشناسان تبیین کرد و با توجه به انتخابات پیش رو باید مراقب فتنه دشمنان بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا