اخبار

تکریم و تعظیم خانواده‌های شهدا، خشنودی خداوند متعال را در بردارد

به گزارش تا شهدا؛ محمدحسین جعفری با حضور در منازل خانواده شهیدان «علی اصغر مبهوت»، «علی مشمول» و «محمود جفا» در روستای مایون طرقبه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهدای والامقام با پدر و مادر این غیورمردان دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدارها تنی چند از روسای ادارات رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طرقبه و شاندیز را همراهی ‌کردند.
جعفری در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: شهدا برای زنده ماندن و ادامه حیات ما از جان خود گذشتند و دست به افتخارآفرینی زدند، آنها با دلاورمردی در برابر دشمن مزدور ایستادند و اجازه ندادند که یک گوشه از خاک پاک این مرز و بوم در اختیار آنها قرار گیرد.
وی افزود: بدون شک تکریم و تعظیم خانواده‌های شهدا خشنودی خدا و شهدا را در پی دارد.
گفتنی است در پایان این دیدارها با اهدا لوح یادبود از خانواده‌های شهیدان مبهوت، مشمول و جفا تقدیر و تجلیل شد.
لازم به ذکر است شهیدان علی اصغر مبهوت، علی مشمول و محمود جفا به ترتیب در ۳۱تیرماه ۱۳۶۷، ۲۳ تیرماه ۱۳۶۷ و ۲۲ تیرماه ۱۳۶۷ در مناطق فکه، ماهوت عراق و مریوان به شهادت رسیدند و پیکر پاک این شهدا نیز در روستای مایون طرقبه به خاک سپرده شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا