اخبار

تکریم خانواده‌های شهدا بقای نظام و انقلاب اسلامی ایران را تضمین می‌کند

به گزارش تا شهدا؛ محسن مسعودیان راد مدیرکل کمیته امداد امام خمینی در نشستی که با هدف تقدیر و تجلیل از خانواده شهید هاشم کرابی در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه شهید کرابی تنها شهید این نهاد است که فرزندش ادامه دهنده راه او است، تصریح کرد: همانطوری‌که در وصیت نامه این شهید بزرگوار آمده است، باید همواره پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا این نظام ولایی همواره استوار و پابرجا بماند.
وی به نقش ارزنده خانواده‌های شهدا در ۸ سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: تکریم خانواده‌های شهدا باعث حفظ نظام و بقای انقلاب می‌شود.
در پایان این مراسم مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با همراهی تنی چند از مدیران از سیدحسین کرابی فرزند این شهید والامقام که معاونت اشتغال این نهاد را بر عهده دارد به نمایندگی از سوی خانواده شهید تقدیر و تجلیل کرد.
لازم به ذکر است شهید سیدهاشم کرابی در ۲۱دی ماه ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ و در منطقه شلمچه بر اثر حمله هوایی دشمن از ناحیه سر مورد اصابت ترکش قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا