
اخبار
توفیق الهی درکسب رضایت بندگان خداست
به گزارش تا شهدا؛ منصور کتان باف شهردار و نامداری معاون فرهنگی شهرداری منطقه ۲۰ با همراهی حسین نصراله رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری و رضا رجبی دولت آبادی با خانواده شهید حبیب الله غیبی در فضایی صمیمی دیدار و گفت و گو کرد .
کتان باف گفت : تجلیل از مقام شامخ شهدا و دیدار با خانواده معظم شهدا رااز ارکان اصلی کار خود قرار داده ایم و هرهفته به سعادت دیدار با این عزیزان نائل می شویم و این نوعی توفیق الهی است.
نصراله در ادامه گفت : هدف اصلی در این دیدارها توجه به معنویات، و تجلیل از شهدایی است که درراه دفاع از ارزشهاو آرمانهای انقلاب جان خود را نثار کرده اند .
گفتنی است شهید حبیب اله غیبی در سال هزارو سیصدو چهل و سه در شهرری بدنیا آمد و در منطقه عملیاتی فکه در سال هزارو سیصدو شصت و یک به فیض شهادت نائل آمد .